Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI har forlængst fået afsluttet turneringerne - men desværre har vi fået nogle udfordringer. Taulov har valgt at stoppe samarbejdet med BPI på herresenior siden. Det betyder, at BPI mangler 6-8 nye seniorspillere, for at kunne stille hold i foråret 2023.

Så vi har virkelig brug for dig NU - er du mellem 16 og 35 år og lyst til at spille fodbold, så er det nu det gælder. Vi træner pt torsdag aften i hallen, hvor du er meget velkommen til at kigge forbi og være med. De første 3 gange træning er gratis.

Udendørs påtænker vi, at træne tirsdag og spille vores hjemmekampe torsdag aften. Træner bliver Niels Pimenta. Lad os understrege, at alle spillere er velkommen uanset dit niveau - vi har plads til alle. Vi forventer helt klart, at kunne gennemføre forårturneringen, evt. med hjælp fra vores oldboysspillere - men det er alvor NU. Spiller du evt fodbold inde i Fredericia og er i nævnte aldersgruppe, så skal du IKKE tøve med at støtte de lokale Gule farver nu. Kontingent bliver rimeligt. Vi har et super godt kammeratskab, hvor der er plads til alle.

Tag fat i Stig Andersen senior repræsentant i fodboldudvalget 25194577 eller formand Jørgen Hansen på 25271311.

Vi mangler også damespillere, så kunne det være noget for dig så kontakt træner Jesper Samsø 50238888 eller Michelle Schmidt 26127048. De træner også torsdag aften - hvor du er velkommen til at kigge forbi - men ring og hør nærmere.

BPI er desværre også kommet i bekneb for en ny pladsmand - da vores tidligere pladsmand Karl Thomsen stopper, da han er flyttet fra byen. Arbejdet som pladsmand - kræver at man er en smule fingersnild og kan lave mindre reparationer og klippe hæk og være ansvarlig for at gøre Covia Arena klar til turneringskampene i samarbejde med Fa Kommune og holde vores parkeringsplads osv. Du er meget velkommen til at kontakt Pladsmand Karl Thomsen på 28107265, som gerne introducere dig til opgaven, eller formand Jørgen Hansen på 25271311.

Dette opråb, skal tages alvorligt - BPIs seniorafdeling er i fare for at lukke ned, hvis vi ikke løfter i flok, det vil være katastrofalt - dels er det meget svært at få startet op igen og dels vil vores område mangle noget væsentligt.

Fredericia FF 1. plads.

BPI var i lørdags vært ved vores traditionelle julestævne,som i år havde samlet ikke mindre end 17 hold. Stævnet blev arrangeret af Kristoffer Thomsen og Stig Andersen, som har lagt mange kræfter i dette stævne og heldigvis blev det særdeles vellykket.


Vores U7 hold, besøgte de fynske boldbaner og spillede sig til en flot medalje.
BPI U10 / U11 havde fornøjelsen af at følge FC Fredericia på banen i kampen søndag den 21/8-22 mod Vendsyssel. ⚽️
FC Fredericia vandt 2-0.


BPI U10 havde i denne uge vundet en træning sammen med FC Fredericia 1. divisions hold. Det var en kæmpe stor oplevelse. Der blev trænet og skrevet autografer. ⚽️😁⚽️


BPI/TSIF  - Haderslev 0-1 efter 0-0 ved halvleg, kvalifikationkamp til oprykning til serie 3

BPI/TSIF tabte desværre aftens kamp mod Haderslev - men vi fightede bravt og havde stor ære af kampen. Alle spillere gjorde virkelig deres bedste mod et stærkt hold fra Haderslev. Men savnet af dels Søren Fyn Andersen og Mathias Itzke var simpelthen for stort.

BPI klarede ikke en direkte oprykning i dagens kamp, det havde vi nu heller ikke forventet. Dels vandt Gauerslund som forventet 3-0 over Kolding B. Men desværre tabte BPI også med 4-3 til Smidstrup i dagens lokalopgør. Turneringsens første nederlag.

BPI serie 4 har i dag sikret sig mindst en kvalifikationskamp om oprykning til serie 3.
Vi vandt uden kamp over Nr Bjert Strandhuse, som desværre ikke kunne stille hold. BPI er inden sidste runde 1 point efter Gauerslund. BPI skal møde vores lokalrivaler fra Smidstrup og Gauerslund er oppe mod Kolding B i sidste runde.Det ligner vi må nøjes med en flot 2 plads. Vi har vundet 9 kampe og spillet 4 uafgjort og ikke tabt endnu. BPI har besejret Gauerslund og spillet uafgjort med dem, det først opgør vandt vi 4-3 efter at have været bagud 0-3 en super præstation. Men vi har været lidt for ustabil mod nogle af bundholdene. Vi har fået Mathias Itzke tilbage i klubben og han kan score mål, det er den helt store forskel, endvidere er vores 4-6 unge spillere fra Taulov, virkeligt begyndt at levere og har efterhånden vænnet sig til seniorfodbold.
Desværre mister vi igen ihvertfald 3 spillere her i sommerpausen, da de skal studere i Århus. Det er virkeligt ærligt - men selvfølgelig super, at de unge får en uddannelse 😀.
Vi har den positive nyhed at ADP bliver ny hovedsponsor i BPI, de bliver sponsor for serie 4 og samtidig laver man også en bandekontrakt i BPI, dejligt at ADP a/s også ser denne vej og støtter breddeidrætten.
Vi kommer tilbage med resultatet af den spændende sidste spillerunde, og hvem og hvornår vi skal spille den afgørende kvalifikationskamp med mindre BPI overrasker alt og alle og rykker direkte op på søndag i Smidstrup.


Trænerteamet, bestående af Chris Kjær, Nikolaj Lillelund, Stig Andersen og Karina Nygaard har i længere tid arbejdet for at få mere børnefodbold i klubben, og for at blive en del af DBU Børneklub. Det betyder, at vi nu og i fremtiden vil arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud, så vi sikrer, at vi har det bedst mulige børnemiljø med sunde og glade fodboldbørn.

Læs DBU børnefodbold klub og vores Børne Politik samt Børnerettigheder


BPI U10 havde fornøjelsen af at følge FC Fredericia på Banen da de fredag den 13 maj spillede en sejer på 5-1 hjem over Nykøbing FC på Monjasa park.BPI fodholds U10 har fået nyt flot tøj fra Sportmaster og med Elgården som sponsor sammen med Agmc v/Anlægsgartner Mogens Christensen.

Vinderholdet

BPI afholdte i lørdags vort julestævne for blandede seniorhold. Takket være Kristoffer Thomsen og Stig Andersen som tog initiativ til stævnet og fik samlet 12 hold og vores lokale jyllandsserie dommer Martin Kjærgaard var venlig og dømme stævnets kampe. Alle havde en god og hyggelig dag og stævnet blev afviklet i den gode BPI ånd, så det var super fint. Stævnet blev vundet af ( Den døde ræser ),  hvor Jrah Lafi var anføre for et stærkt hold,  som vandt finalen med 1-0 efter forlænget spilletid over hold 1,  som bl.a bestod af Mike Andersen  og Nicolaj Unnerup fra Taulov og Morten Unnerup tidligere BPI.  3 pladsen gik til Los Flamingos som bestod af spiller fra primært BPI old boys samt Mads Dahl, de slog BPI holdet Die Mauer  i kampen om 3 pladsen.   Præmien som stævnets mest værdifulde spiller tilfaldt Alberte fra Die Mauer som scorede 13 mål og da pigemål tæller dobbelt siger det sig selv, hvor værdifuld hun var. Dette hold slog Taulov holdet i den indledende puljekamp, men tabte altså senere til netop hold 1 fra Taulov.  Stævnets bedste mål blev scoret af Jesper Øberg fra Los Flamingos - som tæmmede bolden flot og i nærmeste en bevægelse sparkede den op i målhjørnet. Tak til alle spillere og ikke mindst kæmpe tak til følgende sponsorer for deres støtte til dette stævne: Ladegaard Duroc - BP Hallens Cafeteria - Ingcon A/S - Faceoff - Teleteamet - Mazanti Andersen- Børkop Cykler - Sportsmaster Kolding - Yara - og Johansens Planteskole.

Som en del af FC Midtjyllands klubsamarbejdet, har de der havde lyst og appetit til at lære mere, tilbragt denne skønne dag i Brande, til et stort FC Midtjylland skolefodbold regionsstævne. Der var spillere fra Thisted, Skive området og hele vejen ned til vores eget område i Fredericia. 225 unge drenge fik sat hinanden stævne og de gik til den. Der blev skabt nye venskaber på tværs af hold og klubber. En helt igennem stor oplevelse for drengene.

Elmin, Cornelius, Mikkel, Zafer og Bilal Fra venstre med rød bukser

BPI spiller imorgen (26. maj 2021) et meget vigtigt bund og lokalopgør mod Smidstrup, som stadigvæk trænes af den tidligere BPI træner Julian Barnett.  Smidstrup er nærmest pisket til at vinde over BPI, hvis man skal bevare troen på en plads i serie 3 i næste sæson. BPI har også behov for de 3 point, da vi så vil få kontakt med midten af rækken igen.

BPI har comeback til vores tidligere målmand Christian Svendsen som afløser en karantæne ramt Dunner, det er tilgengæld sikkert at at Philip Sander og måske Stig Andersen heller ikke bliver klar til kampen. Men det vil alligevel være et motiveret og slagkraftigt hold,

som BPI stiller til dette vigtige opgør. Kom op og støt de Gule og Poul Jensen vil have gang i grillen og præsentere vel nogle af Danmarks bedste grillpølser.  Vi håber, at se rigtig mange tilskuere til dette spændende lokalopgør. Fa Kommune har lovet at banen skulle være

frisk klippet og kridtet og klar til kampen. Vi ses

Med venlig hilsen
Jørgen Hansen
Torsdag den 6/5 kl 19.00
BPI har takket være en meget fair og venlig behandling af Fredericia KFUM fået ovenstående kamp flyttet til på torsdag fra lørdag den 8/5. Vi må være 75 mennesker inklusiv spillere på Covia Arena og Poul Jensen vil tænde op i grillen, så kom op og støt de gule i aftens svære lokalopgør. Fredericia KFUM er suveræn tophold rækken med 4 kampe og 12 point. Den nye træner Mogens Hjorth har fået sat skik på nedrykkerne fra serie 2 og det ligner, at holdet er kraftig på vej tilbage i serie 2. Johnny Thomsen den tidligere superliga spiller fra Sønderjyske  og FC København og Randers er med på holdet, det er jo ikke længe siden,  at den sympatiske Johnny Thomsen stoppede i Randers.