Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI klarede ikke en direkte oprykning i dagens kamp, det havde vi nu heller ikke forventet. Dels vandt Gauerslund som forventet 3-0 over Kolding B. Men desværre tabte BPI også med 4-3 til Smidstrup i dagens lokalopgør. Turneringsens første nederlag.

Vi var hårdt ramt af afbud manglede faktisk 5 af vores stamspiller, det gav Smidstrup gode muligheder for en sejr, som de desværre greb. Smidstrup kom hurtigt foran 2-0, men indskiftning af Simon Grauslund gav BPI en nye muligheder og Simon startede med at sparke et hjørnespark perfekt ind i hovedet på Mads Dahl som med glimrende hovedstød reducerede til 2-1 og samme Mads Dahl gjorde det lidt efter til 2-2 på et glimrende skud efter et indirekte frispark i Smidstrups straffesparksfelt. Lidt efter snorksov BPI forsvaret desværre igen, de spillede ingen super kamp, og Smidstrup bragt sig foran 3-2 ved halvleg. I 2 . halvleg bølgede spillet frem og tilbage og BPI fik desværre Jakob Dahl Nielsen slemt knæskadet efter et grimt uheld, hvor en Smidstrup spiller overdrev et skub.
God bedring herfra Jakob. Mikkel Kristoffersen udlignede til 3-3 10 min før tid efter en flot frispilning af Mads Dahl. Mikkel scorede sikkert alene med målmanden. Så burde vi have klaret uafgjort - men 2 min før tid scorede Smidstrup igen et fornemt mål - I kampens overtid burde
Ramon havde udlignet for BPI, da et perfekt indlæg fra Simon Grauslund, havnede hos Ramon desværre, headede han den store chance ved siden af mål fra tæt hold. Ærgerligt men vi er klar til ovenstående kvalifikationskamp allerede på tirsdag og vi har jo nogle med friske ben med.
Sikkert er det, at Søren Fyn ikke er med, da han er skadet i sin ankel. Vi har tidligere mødt Vonsild som blev nr 1 i Haderslevs pulje , i en pokalkamp, den vandt Vonsild efter straffespark. Haderslev FK er en stor klub og det er deres 2 hold, så der venter BPI en stor opgave, men absolut ikke en umulig opgave. Vinderen af tirsagens opgør skal spille om oprykning med et hold som sluttede nr 7 i serie 3.