Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Bredstrup Pjedsted skytteafdeling var i weekenden til DM på 50m under Dansk Skytteunion i Vingsted, hvor det blev til mange fine resultater for klubbens skytter.

I 60 liggende individuel for herre blev Rene Kristiansen nr. 5 og Jesper Kring nr. 9. 

Herrejunior individuel 60lig vandt Jens Nissen noget overraskende DM titlen, Niels H Overgaard og Sune Bjerg sluttede som nr. 12. og 13.

I damejunior 60lig. sluttede Camilla Andersen på 6 pladsen.

I hold konkurrencen hentede herreholdet Jesper, Rene og Niels en bronzemedalje.

I helmatch konkurrencen 3x40 skud individuel for herre vandt Rene Bronze og Jesper Kring blev nr. nr. 6 holdkonkurrencen blev vundet af BPI skytterne Rene, Jesper og Niels H.

Niels H vandt sølv i Herrejuniornes individuelle helmatch konkurrence, Sune bjerg nr. 6 og Jens Nissen nr. 9.

I Damejuniornes halvmatch 3x20 skud var kampen om guldet meget tæt mellem de 2 klubkammerater Camilla Andersen og Astrid Steffensen det blev Astrid der trak det længste strå og henviste Camilla til sølvet.

U15 3x10 skud hentede de 2 klubkammerater Mikkel Hansen og Nicklas kildehøj guld og sølv efter en meget tæt dyst mellem de 2 skytter også i 40 liggende var de med helt fremme Nicklas vandt sølv, Mikkel blev nr. 5 og Maria Christensen nr. 8 det var Marias første DM skydning 50m så det var flot at blive nr. 8 i holdkonkurrencen på 40lig. Hentede de 3 skytter guld.

Efter de mange timer på træningsbanen er det super at se de gode resultater det er ikke længe de gamle skytter som henter medaljer, de unge er også godt på vej. Arbejdet med skytteafdelings talent træning begynder at kaste frugt af sig, det giver energi til den ekstra træning det kræver for at være med på toppen.