Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Efterårsfesten 2022 den 29. oktober fra kl 17.30

- Båndsalat - genialt partymusikKøb billetter


Alt bliver dyrere i øjeblikket, men vi har valgt at prisen for at deltage til Efterårsfesten er den samme som sidste år - for at styrke vores lokale fællesskab.
Nu åbner vi op for, at du kan købe din billet. 

I år har vi valgt at opkalde bordene efter en kendt ski-destination.
Det betyder ikke, at man skal komme udklædt, men bare at vi pynter hallen op til after-skiing.

Det fremadstormende coverband “Båndsalat” spiller til Efterårsfesten 2022
Glæd jer!!

Vi vil gerne levere kvalitetsmusik og har selv hørt bandet. Vi vil påstå, at det er det bedste upcoming partyband i Danmark lige nu!
Båndsalat er på vej frem på de store scener, hvor de i år bla. har spillet på Jelling festival, til DGI Landsstævnet og til Århus festuge.

Repertoiret, der spænder over de allerstørste danske og internationale fest- og dansehits fra de seneste 5 årtier, er enormt bredt, hvormed der helt sikkert vil være noget for enhver, der er danseglad. Bandets kolossale karisma og smittende spilleglæde, vil med garanti lokke selv den største partyskeptiker ud på dansegulvet!

DJ Jakob Just spiller dette år til Efterårsfesten. Jakob Just leverer de sprødeste hits, som vi skal danse til hele aftenen.

Maden leveres af Kolding Kokken - Pjedsted Forsamlingshus, som altid byder på en god oplevelse, gode råvarer og høj kvalitet. Vi vil løbende præsentere menuen her på sitet.

Køb billetter ved forskellige borde
Man kan købe billetter ved forskellige borde. Er I nogle stykker, som gerne vil sidde sammen, så lad én person bestille til alle.
I er velkomne til at skrive til Henrik Erbs på mail: henrikerbs@gmail.com, hvis I har nogle rettelser/spørgsmål.

Bak op om Efterårsfesten 2022, støt BPI og benyt muligheden for at møde en masse festglade mennesker.

Hilsen
Efterårsfestudvalget