Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Efterårsfesten 2021 den 30. oktober fra kl 17.30

Le Freak - The Ultimate Disco Live Experience


Deltag til Efterårsfesten 2021. Vi får allerede nu en del henvendelser, så nu åbner vi op for at du kan skynde dig at købe din billet: Køb billet her.

 

Le Freak spiller til Efterårsfesten 2021

Gennem 21 år har Le Freak optrådt med egne musikalske fortolkninger af de største discohits på et utal af de danske festivaler, spillesteder og ikke mindst firmaevents.

I 2011 fik orkestret massiv positiv omtale i de danske medier, da det deltog i DMGP med publikumsfavoritten ”25 Hours a Day”. Den farverige optræden øgede efterspørgslen på bandet, der fulgte op på succesen ved at udgive sit første studiealbum.

Le Freak trækker på årelang erfaring. Support for Anastacia, kåret som årets live-navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones. Bandet har givet udsolgte koncerter på spillesteder og i haller landet over og står øverst på ønskelisten til mange firmaevents.

Le Freak – The Ultimate Disco Live Experience

DJ Jakob Just spiller dette år til Efterårsfesten. Jakob Just leverer de sprødeste hits, som vi skal danse til hele aftenen.

Maden leveres af Kolding Kokken - Pjedsted Forsamlingshus, som altid byder på en god oplevelse, gode råvarer og høj kvalitet.

Køb billetter ved forskellige borde Vi har valgt, at man kan købe billetter ved forskellige borde. Er I nogle stykker, som gerne vil sidde sammen, så køb billetter ved samme bord. Vil I være helt sikre på at sidde sammen, så lad én person bestille til alle eller skriv efterfølgende til Henrik Erbs på mail: henrikerbs@gmail.com.

Bak op om Efterårsfesten 2021, støt BPI og benyt muligheden for at møde en masse festglade mennesker.

Hilsen
Efterårsfestudvalget