Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Bredstrup Pjedsted skytteafdeling har afsluttet DM weekenderne under De Danske Skytteforening på fornem vis. Forrige weekend skød pistolholdet i Veteran/åbenklasse sig til den 3 DM titel i træk for foreningshold. Holdet Bent Knudsen, Hans Jacobsen, Søren Madsen og Arnold Christensen vandt med stor forspring til nr. 2
Og Arnold Christensen vand den individuelle titel i åbenklasse.

Denne weekend var det så seniorskytterne på gevær der stod for tur. I foreningsholds konkurrencen på luft blev det til bronze til skytterne. Camilla Andersen, Sune Bjerg, Rene Kristiansen og Tonni Leth.
Individuel vand Rene Sølv i klasse 1 og Camilla vandt bronze i ung.

I foreningshold konkurrencen med salonriffel blev det på fornemmeste vis til en guldmedalje til BPI skytterne Camilla Andersen, Mie Karstensen, Rene Kristiansen og Jesper Kring Mortensen de var 8 point foran holdet som sluttede på 2 pladsen.
I den individuelle finale blev det til en Guldmedalje til Rene Kristiansen efter en utrolig spændende finale hvor afgørelsen faldt i det sidste skud, Jesper Kring sluttede på en 7 plads i finalen.
Også i den individuelle finalen for åben/veteran skytter havde BPI skytter med Lars Kring Mortensen lå ved finalens start nr. 1 med max point 400 efter de indledende skydninger og Anders Rosenkrans var med på 10 pladsen med 399p, efter en meget spændende finale lykkes det Lars Kring Mortensen at holde 1 pladsen, inden det sidste skud lå r. 1 og 2 lige, med en 10,8 i sidste skud og en samlet score på 505,3 var nok til at Lars hentede endnu en guldmedalje hjem til BPI, Anders skød sig op på en 6 plads.
I landsdelshold konkurrencen som er et hold bestående af 20 skytter fra landsdelen havde BPI 8 skytter med, holdet kæmpede sig til en flot sølvmedalje.
Det er dejligt at se vinterens mange træningstimer på banerne i skyttecenteret sluttes med så mange fine resultater, inden det for alvor går løs med træningen på 50m skal der lige overstået en DM skydning på 15m under Dansk Skytteunion lør. D. 9 april i Randers.

Lidt billeder af de dygtige skytter: