Kom til Skydesportens Dag i Bredstrup Pjedsted Skytteafdeling
Har du og din familie lyst til at prøve noget nyt og anderledes i efterårsferien? Så inviterer Bredstrup Pjedsted Skytteafdeling Pjedstedvej 33A. 7000 Fredericia. Til Skydesportens Dag lørdag den 12. oktober 2019.Kom og oplev, hvad det kræver at sigte og ramme plet med et rigtigt våben og bliv klogere på, om skydning er noget for dig. Sådan lyder tilbuddet fra Bredstrup Pjedsted Skytteafdeling der, som en lang række andre skytteforeninger landet over, slår dørene op til Skydesportens Dag lørdag den 12. oktober.

Der er åbent hus i foreningen fra kl. 10.00 - 15.00, hvor dygtige instruktører står klar til at introducere dig for våben og teknik, så du kan prøve at skyde med enten riffel eller luftpistol. Du får en smagsprøve på, hvad skydesport er og finder ud af, hvad der skal til for at blive en dygtig skytte.

Spændende sport for hele familien

Skydesportens Dag er et landsdækkende arrangement, der bliver afholdt i et tæt samarbejde mellem DGI Skydning og lokale skytteforeninger. ”Formålet med arrangementet er at vise, at skydning er en spændende og udfordrende idræt, hvor hele familien kan være med på tværs af generationer”, fortæller Jakob Nielsen, der er konsulent i DGI Skydning.

Skydning giver ro, koncentration og spænding

”Vi vil også gerne vise, at skydning er meget andet og mere, end det man ser i actionfilm og skydespil. Det handler ikke bare om at ”plaffe” løs. Tværtimod er det en seriøs sport, der kræver koncentration, træning og mentalt nærvær. Det at stå på skydebanen skaber ro og fokus og kræver ikke mindst, at man kan lægge telefon og iPad væk og skrue ned for tempoet,” understreger Jakob Nielsen.

Sikkerhed har første prioritet

Sikkerhed har første prioritet til Skydesportens Dag, og loven kræver, at man skal vise gyldigt id, hvis man vil prøve at skyde. Derfor skal alle deltagere huske at medbringe billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

For yderligere oplysninger kontakt:
Lars Kring tlf. 24810049.