Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI skytterne gjorde et godt indhug i medaljerne ved DM på 10m luft i weekenden, i herre klassen blev det til Sølv og Bronzemedalje til BPI skytterne Jesper Kring Mortensen og Rene Kristiansen, Jesper var tæt på at hente guldet efter en spændende finale hvor han var 2 point fra 1.pladsen inden finalen men inden det 10 og sidste skud i finalen var han kun 0,6 point fra første pladsen men da han kun lavede en 9,0 i sidste skud måtte han nøjes med sølvet.

Men i hold konkurrencen var der guld til BPI herrerne Jesper Kring, Alex Møberg og Rene Kristiansen de vandt med 5 point ned til nr. 2.

Og i Junior klassen var der sølvmedaljer til BPI skytten Sune Bjerg, Sune er først startet med at skyde luft i vinter så det er flot han det første år henter en medalje ved DM, han satte ny personlig rekord ved DM med 15p Sune vil vi komme til at høre mere til i de kommende år han er kun 15år men har virkelig talent til at nå langt.

Også i damejunior klassen var det tæt på medalje til Simone Nørup hun sluttede som nr. 4 Simone er også en af de unge talenter som er startet i BPI det sidste år

En rigtig god start på året af BPI skytterne.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt