Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-PjedstedBredstrup Pjedsted skytterne afsluttede sæsonens sidste DM skydning i Herning på 10m luftgevær på fornemmeste vis, skytterne hentede adskillige medalje med hjem.

Men for at nå så langt har skytterne tilbragt mange timer på træningsbanen enten ved egen træning eller fælles træning sammen med de 2 træner Jesper Kring og Rene Kristiansen, det er godt at se at vores ide med talent og holdtræning giver resultater.

Resultater DM 10m.

Herre. Rene Kristiansen genvandt titlen efter en spændende finale hvor Rene med et par gode tiere til slut trak det længste strå.

Herrejunior: blev vundet af Nicklas Kildehøj foran klub kammeraten Niels H Overgaard efter en spændende finale hvor de skiftes til at føre var det Nicklas som trak det længste strå i det sidste skud, det er vær at bemærke Nicklas er kun 14 år og det er hans første sæson som junior, han har opnået mange flotte resultater i sæsonen med det var det bedste, det bliver spændende at følge ham de kommende år.Foto: Fra højre, Nicklas Kildehøj og Rene Kristiansen

Damejunior: også her var man igennem en spændende finale hvor vinderen blev fundet på sidste skud og det var Astrid Steffensen fra BPI som række armene i vejeret som vinder Astrid har gennem sæsonen vist at hun er en fantastisk finale skytte som bevarer roen selv i pressede situationer.Arkivfoto: Astrid Steffensen


U15 individuel. Vinder Nicklas Kildehøj.

Herrejunior hold. Vinder BPI ved Nicklas Kildehøj, Niels H Overgaard og Jens Nissen

U17 hold. Sølv til BPI ved Nicklas Kildehøj, Mikkel D Hansen og Mathilde Rosenkrans det var kun 0,1 point fra guld.

En fantastisk sæson er nu afsluttet med 3 DM weekender som har givet en masse medalje til skytterne og klubben, fra foreningen vil vi gerne ønske alle skytter tillykke med de fine resultater.