Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Bredstrup Pjedsted skytten Rene Kristiansen kan det næste år kalde sig for den store mester inden for DGI skydning på 15m, Rene vandt næsten alt hvad vindes kunne 2 individuelle mesterskaber på luftriffel og salonriffel. 1. foreningsholds mesterskab på luft og 2 mesterskaber på DGIlandsdelsholdet luft og cal.22. BPI havde 16 skytter med på de 2 landsdelshold som vandt de 2 kunkurrencer.Foto: Fra venstre Steffen, Rene og Rikke efter finalen.


Som nævnt så var det ikke kun Rene fra BPI der med ved DM i Vingsted, Åbenklasse holdet var tæt på at komme i finalen på luft men måtte se sig henvist til 5 pladsen kun 1 point fra finalen. Niels H Overgaard hentede  2 sølvmedalje i de individuelle skydninger på henholdsvis luft og cal. 22. lige ledes fik Mikkel D Hansen flot 4 plads på luft det er Mikkels første sæson i ungskytteklassen han valgte ved sæson start at springe juniorklassen over og starte i ung Mikkel blev 15 i starten af året så det er rigtig flot at han kan ligge i toppen.Foto: Fra venstre Morten, Sune, Niels og Rene.

BPI vandt foreningshold konkurrencen på luft med et forspring på 9 point til nr. 2. det 2 andet år at de vandt den skytterne Rene, Sune, Morten og Niels havde helt styr på riflen i de 2 skydninger de var igennem.

En lang og god weekend for BPI skytterne er slut med mange flotte resultater til følge.