Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

I weekenden d.5 -7 april. Deltog Bredstrup Pjedsted skytter i vintersæsonens sidste DM skydninger i Vingsted på 15m med cal.22 Og luft.


Klubbens seniorhold bestående af Camilla Andersen, Rene Kristiansen, Niels H Overgaard og Sune Bjerg gjorde rent bord i foreningsholds konkurrencen for senior skytter da de vandt både cal.22 og luft , holdet vandt sikkert begge titler med 8 og 6 point til andenpladsen.

Individuel blev det også til flere topplaceringer for BPI skytterne Rene hente 2 sølvmedaljer på cal.22 og luft Niels vandt guld på cal. 22 og sølv på luft mens Camilla hentede en bronze på cal. 22 og guld på luft, i åbenklasse blev det en guldmedalje Anders Rosenkrans på cal. 22.

Klubben havde også hold med i foreningsholds konkurrencen for veteraner og åbenklasse i både cal. 22 og luft men ingen af holdene kom helt til top i år.

Ser vi tilbage på vintersæsonen så har det været en sæson med masser af aktivitet både indlands og udenlands, ikke mindst i børn og junior gruppen hvor trænerne har haft travle dag med at give ny viden til de mange nye skytter som er kommet i løbet af sæsonen.

Men knap er vintersæsonen slut inden vi begynder sommersæsonen på 50m, der skydes mandag og onsdag fra kl. 18.30 – ca. 21 for eventuelle nye skytter er der mulighed for prøve skydning på træningaftener.