Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted


Bredstrup Pjedsted skytteafdelings 3 juniorlandsholdsskytter Camilla Andersen, Niels Henrik Overgaard og Sune Bjerg har i den forløbende uge været i Sverige til et stort stævne på 10m med luftriffel.

Swedish Cup blev skudt i Savsjø. Landsholdstruppens 11 skytter og den lokale juniorlandholdstræneR Jesper Kring drog tidligt tirsdag af sted til Sverige. Efter en lang køretur var der afslapning og forberedelse til onsdagen træning samt våben og tøjkontrol.

Der blev skudt konkurrence torsdag, fredag og lørdag, de lokale BPI skytter klarede sig godt til stævnet. Camilla var i finale torsdag og lørdag, torsdag blev det til en 6 plads og lørdag hentede hun en flot bronzemedalje.

Niels Henrik sluttede torsdag og fredag som nr. 9 lige uden for finalen hvor de 8 bedste skyder om medaljerne, men lørdag skød Niels sig til en finale plads hvor han hentede en flot bronzemedalje han var kun 0,3 point fra kampen om guldet.

Sune sluttede alle 3 dag mellem de 30 bedste.

Der deltager ca. 600-700 skytter til stævnet.

De 3 skytter kommer vi helt sikker til at høre mere til de kommende måneder. Næste weekend skyder de EM-udtagelse på hjemmebanen i BPI. EM skydes i Odense sidste uge af februar.