Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Modtageren af Henry Blunks mindepokal er en ægte fighter, og som nogle siger er en hver svigermors drøm.

En stille og rolig fyr, men samtidig en hård hund. Der er tale om en lynhurtig og samtidig fysisk stærk spiller. Han kan stort set markere enhver angriber ud af kampen, og det endda med fair midler.
På trods af at han spiller en af de pladser på serie 2 holdet, hvor der er flest nærkampe, så har han vel aldrig fået et gult kort. I hvert fald ikke for at protestere eller noget. Han er en bund reel fyr der virkelig er en værdig repræsentant for den gule trøje i BPI. Han er en pryd for sin sport.
Samtidig er han et samlingspunkt for ikke mindst de unge mennesker i klubben, og det kan gøre hans position i klubben vanskelig. Han er meget populær blandt sine kammerater på serie 5 holdet, men træner Finn Klein vil gerne bruge ham på serie 2 holdet. Nogle gange er det som reserve, fordi han kan spille flere forskellige pladser, men også fordi hans pasningsspil/boldsikkerhed kan forbedres.

Der er ingen tvivl om, at han vil være det kommende samlingspunkt på BPIs bedste hold, og at han vil være en kandidat til at sætte klubrekord. Dagens helt - Stig Andersen - er nemlig en ægte BPI’er - indfødt og har stort set altid spillet i BPI, havde vist en lille afstikker til Erritsø i ungdomsårene. Du har også ydet en indsats som ungdomstræner, da du og Kristoffer Thomsen trænede vort u-12 Drenge hold. Desværre var det vist kun en 1/2 sæson, men I blev hurtigt vældigt populær blandt de unge spillere.

Stig er ikke ligefrem målfarlig, han har vist kun scoret et mål, og var det i en træningskamp. Men mon ikke det på et tidspunkt lykkes for ham, at snige sig op i den anden ende af banen.

Det er ligegyldig Stig du er en pragtfuld fyr altid fair og i godt humør en værdig modtager af denne titel. Du ønskes samtidig al mulig held og lykke i tiden fremover både på banen og udenfor, hvor du er ved at uddanne dig til maskinmester.