Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
Selv om vinteren virkelig har taget fat i Danmark, så står fodboldsæsonen for døren. Serie 2 og 5 er startet på træningen den 30. jan. under ledelse af Finn Klein og Rene Thomsen, men baneforholdene er slet ikke til fodbold, så vi må klare os med noget fysisk træning i hallen samt lidt løbetræning. Det er ikke populært, men vi har ikke penge til at leje os ind på kunststofbaner. Det kan blive aktuelt at afvikle nogle træningskampe på kunststofbaner, hvor de to hold deles om udgifterne. Vi starter med træningskampe den 21. februar.

Ny hovedsponsor og tak til PV Sand
Vi er startet godt på sæsonen, da vi er så heldige, at Spar Nord i Fredericia og BPI har lavet en sponsorkontrakt på 3 års varighed, som giver ro på økonomien. Det er den største kontrakt i klubbens historie. Samtidig vil det give vores medlemmer gode og interessante muligheder mht. økonomiske tilbud. Spar Nord vil gerne i dialog med BPIs medlemmer, og vil præmiere BPI yderligere, hvis man får kunder på denne opfordring. Vi siger mange tak til Spar Nord i Fredericia og direktør Christian Jungmark i særdelshed for denne aftale.
Endvidere har vi den glæde, at PV Sand A/S heldigvis fortsætter deres sponsorat af PV Sand Arena på uændrede vilkår, det er simpelthen dejligt, at en lokal virksomhed går ind og støtter idrætsforeningen på denne måde. Uden denne hjælp kunne vi simpelthen ikke drive BPI på det niveau, vi gør i dag, uden at skulle hæve kontingenterne væsentligt.
Træner søges til pigerne
På ungdomssiden fortsætter vores gode udvikling, der bliver trænet godt i hallen. Vi har i skrivende stund ikke trænerkabalen og træningstiderne på plads men håber at have det i starten af februar. Vi mangler en træner M/K til U11 og U14 pigerne. Det vil være fantastisk, hvis vi kunne få en pige/damespiller til at hjælpe os, henvendelse til formand Jørgen Hansen, der pt træner holdet.

Den kommende turnering
Vi er kommet i en særdeles spændende serie 2 kredspulje 20 med følgende hold: Vejle Boldklub og Vejle FC, der er nedrykkere fra serie 1 samt Grindsteds førstehold, som vi aldrig har mødt før. De blev nr. 3 i sidste sæson og er nok rækkens bedste hold. Så skal vi møde Fynslund og Gauerslund, som vi også mødte i sidste sæson. Gauerslund har fået fin tilgang og bliver svære at slå i denne sæson. Endvidere skal vi møde oprykkerne fra Egtved og Vinding (deres 2. hold). Egtved er et meget ungt og talentfuldt hold, men det er to hold, som vi skal holde under os i tabellen. Vi møder Egtved i den første turneringskamp, skærtorsdag den 1. april på PV Sand Arena.
Generationsskifte og tilgang af nye spillere?
Vi kender i skrivende stund intet til vores holds sammensætning men kan oplyse, at vi pt ikke har mistet nogen eller fået nogen tilgang. Vi har forsøgt at lokke et par særdeles interessante navne til BPI, men det lykkes nok ikke i første omgang. Det er navne, der vil give genlyd, da det er spillere, som har spillet på højt plan og som ønsker at geare ned, men som stadigvæk er sultne. Ellers er den helt store målsætning, at vi skal fortsætte udviklingen fra de sidste 3 kampe, hvor vi så flotte præstationer af ikke mindst de unge BPI-spillere. De skal have chancen på serie 2-holdet i år, hvis de selv vil yde det, der skal til. Vi skal have gang i et gradvist generationsskifte med en et par unge boblere på holdet. Det kræver, at vi skal være bedre til at sammenflette serie 2 og 5, der skal virke som en trup. Det er alfa og omega for denne sæson at sammenholdet øges yderligere, samt naturligvis en ordentlig og respektfuld omgang med både dommere og modstandere. Kan det lykkes, samtidig med at serie 2 spiller sig til en plads mellem 3 og 5 i rækken, og at serie 5 kommer i toppen af deres række, vil målsætningen være mere end opfyldt.

Elitetræning

Vi fortsætter samarbejdet med KUV i Vejle Boldklubs regi. Selv om VB pt er i krise, fortsætter man tilsyneladende det gode og fine arbejde med KUV. Det må man tage hatten af for, det viser at man satser på unge lokale talenter fremover. Vi vil naturligvis indstille nogle spillere til udtagelsestræning. Sidste år fik vi tre spillere udtaget og håber i år at nå op på fire.
Endvidere har vi nogle af vores talenter indstillet til elitetræning under FC Fredericia i forbindelse med skolegang på Skjoldborgvejens Skole, (7.-9. kl.). Her vil der være tale om to formiddagstræninger om ugen. Håkon Ladegaard Jensen er med i ordningen.
Til slut vil jeg ønske jer alle en god sæson, omend det jo nok er de færreste af BPIs medlemmer, der tænker på udendørsfodbold med minus 15 grader uden for døren.
Jørgen Hansen