Vinderholdet

BPI afholdte i lørdags vort julestævne for blandede seniorhold. Takket være Kristoffer Thomsen og Stig Andersen som tog initiativ til stævnet og fik samlet 12 hold og vores lokale jyllandsserie dommer Martin Kjærgaard var venlig og dømme stævnets kampe. Alle havde en god og hyggelig dag og stævnet blev afviklet i den gode BPI ånd, så det var super fint. Stævnet blev vundet af ( Den døde ræser ),  hvor Jrah Lafi var anføre for et stærkt hold,  som vandt finalen med 1-0 efter forlænget spilletid over hold 1,  som bl.a bestod af Mike Andersen  og Nicolaj Unnerup fra Taulov og Morten Unnerup tidligere BPI.  3 pladsen gik til Los Flamingos som bestod af spiller fra primært BPI old boys samt Mads Dahl, de slog BPI holdet Die Mauer  i kampen om 3 pladsen.   Præmien som stævnets mest værdifulde spiller tilfaldt Alberte fra Die Mauer som scorede 13 mål og da pigemål tæller dobbelt siger det sig selv, hvor værdifuld hun var. Dette hold slog Taulov holdet i den indledende puljekamp, men tabte altså senere til netop hold 1 fra Taulov.  Stævnets bedste mål blev scoret af Jesper Øberg fra Los Flamingos - som tæmmede bolden flot og i nærmeste en bevægelse sparkede den op i målhjørnet. Tak til alle spillere og ikke mindst kæmpe tak til følgende sponsorer for deres støtte til dette stævne: Ladegaard Duroc - BP Hallens Cafeteria - Ingcon A/S - Faceoff - Teleteamet - Mazanti Andersen- Børkop Cykler - Sportsmaster Kolding - Yara - og Johansens Planteskole.
BPI fodbold senior afdelingen sluttede sæsonen af som nr 7 og dermed 2 sidst i rækken og det betyder nedrykning til serie 3. Det var ventet, da vi desværre op til turneringen mistede en del spillere dels pga studier i Århus og 2 ville prøve lykken i en anden klub, samt nogle valgte at stoppe pga arbejde. Det betød, at vi har indledt et holdsamarbejde med Taulov. Vi Spiller i navnet BPI/Taulov og forløbet har været positiv men ikke uden udfordringer ikke mindst for vores træner Niels Pimenta, var det indimellem svært at stille hold. Men når stamholdet kunne samles havde vi faktisk niveau til serie 3. Vi vandt også den sidste kamp 6-0 over Fa KFUM, der blev i rækken efter kvalifikationskamp.

BPI så faktisk mange gode præstationer i turneringen fra vores sædvanlige stamspillere, men vi var som sagt udfordret på bredden i truppen. Men lad mig nævne at Martin Stigbjerg blev holdets topscore som sikker mand på straffespark og Mads Dahl var en farlig afslutter og forsvaret var Søren Fyn og Flemming Seehagen nogle dygtige styrmænd og Stig Andersen slæbte på midten  og så spillede Ramon Diaz også en flot sæson som både angriber og indimellem målmand. Vi havde også glæde af Bjørn og Rasmus Zackmann og Frederik Ulvedahl og Tobias fra Taulov. Bjørn er en stærk målmand og Ulvedahl er en virkelig god back. 

BPI fortsætter samarbejdet med Taulov og vil næste år have et serie 4 og 5 hold i turneringen, så vi har plads til alle. Vi planlægger at træne mandag i Taulov og torsdag i Pjedsted og kampene i serie 4 bliver på Covia Arena i Pjedsted og serie 5 spiller i Taulov. Vi har brug for at nogle er jer unge spillere som har været aktive tidligere og nogle enkelte spiller pt i andre klubber samler jer hos os i Pjedsted, hvis vi skal blive ved med at kunne stable et seniorhold på benene, vores gennemsnitsalder bliver ikke yngre -:) - men vi har faktisk et godt og hyggeligt socialt miljø med gode muligheder for at dyrke fodbold og godt kammeratskab.  Vi håber meget på at se lidt flere spillere til foråret, og har du lyst til at prøve allerede nu træner vi indendørs tirsdag aften i Hallen kl 18.30. Man er velkommen til at komme og prøve at spille og vil man spille fast koster det 200 kr.