Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI starter op til ny sæson lørdag den 1/2 kl 11.00 på Covia Arena for Herre senior. Samt rigtig godt nyt på sponsorsiden

BPI er nu ved at være klar til en ny sæson i serie 3. Det bliver med en ny trænerduo nemlig Niels Pimenta som cheftræner og Anders (Kok) Johansen som holdleder. Niels var hjælpetræner i efteråret og gjorde en glimrende indsats, han fortjener virkelig, at få chancen som cheftræner i BPI. Niels har spillet mange år i BPI, og har længe haft lyst til til at prøve trænergerningen. Han får hjælp af Anders KoK som jo var uheldig, med at brække foden i efteråret, Anders vil gerne bevare, til knytningen til BPI og vi er virkelig glade for, at han påtager sig rollen som hjælpetræner /holdleder.
Der er naturligvis bred opbakning fra spillertruppen til denne løsning, og vi ser frem til et godt samarbejde med Niels og Anders. Vi er kommet i en meget vanskelig pulje i foråret. Vi skal møde Bredballe og Vinding som er nedrykkere fra serie 2, samt Vejle Kammeraterne som blev nr 2 i sidste sæson og Øster Starup/Vester Nebel som blev nr 3 sidste år, i en sønderjysk kreds. Desuden er der Kolding SDU, samt Smidstrup og Trelde som vi også mødte sidste år. Vi vurdere umiddelbart, at en placering som nr 4-5 vil være tilfredsstillenede, altså kan vi undgå nedrykning eller nedrykningsspillet. Vi ved, at Smidstrup er blevet forstærket og SDU gav os store problemer sidste år, så der bliver masser af udfordringer, det kræver virkelig, at vi står sammen. Vi har ikke kendskab til, at vi mister nogle spillere, tværtimod håber vi, at få Philip Sander tilbage fra en langtidsskade. På sponsorsiden ser det heldigvis meget fint ud, da BPI er så heldige at alle vores sponsorer fortsætter samarbejdet med os i 2020. Dvs. at Covia fortsætter som sponsor for Covia Arena og har faktisk øget sit sponsorat. Samtidig fortsætter brødrene Ladegaard - dvs Johansens Planteskole v/Peter Ladegaard Jensen Damhusvej 103 - 7080 Børkop og Thomasminde v/Niels Ladegaard Jensen Fiskebækvej 5- 7000 Fredericia som hovedsponsor for vort serie 3 hold i hele 2020. Vi er meget taknemmelige for disse 3 sponsorater af BPIs fodboldafdeling, det giver os mulighederne for at spille med i serie 3 og have en fodboldafdeling. Så husk venligst at disse 3 virksomheder, er en væsentligt del af BPI fodbold. Samtidig fortsætter vi samarbejdet med Sportsmaster og Hummel, på trods af at Sportsmaster er lukket i Fredericia, men vi samarbejder med afdelingen i Kolding storcenter og Hummel. Vi vil senere bringe fotos af holdet i deres nye spilledragter fra Johansens Planteskole og Thomasminde..
Vi kan iøvrigt oplyse at træningstiderne bliver tirsdag og torsdag, tirsdag fra kl 18.30 på Covia Arena og torsdag bliver i Taulov v/Elbohallen fra kl 19.00, hvor vi har lejet os ind på kunstgræsbanen, ihvertfald i hele februar og 10 dage i marts. Banerne er simpelthen for bløde pt. til at kunne holde til belastningen 2 gange i ugen.

Vi byder nye som gamle medlemmer velkommen til sæsonstarten spørgsmål kan rettes til Niels Pimenta på mobil 61359760 eller mail nielspimenta@gmail.com, eller formand Jørgen Hansen 25271311 mail jh@bredstrup-pjedsted.dk.

Med sportslig Hilsen
Jørgen Hanen