Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI har i weekenden afholdt vores julestævne med deltagelse af 15 hold og efter 5 timer og 1/4 effektiv spilletid blev vinderne FC TIKI TAKA fundet efter en jævnbyrdig finale med Uniq Automative som blev besejret med 3-2.

BPIs egne 2 hold havde tabte semifinalerne 1.2 og 2-4,og i kampen om 3 pladsen, vandt de yngre over de ældre med 3-2, de ældre havde måske fået en øl eller 2 for meget i løbet af dagen til at kunne holde deres niveau, de startede nemlig som lyn og torden. Men alt i alt et meget vellykket stævne, hvor det skal nævnes at BPIs damehold blev en flot nr 5, dog var holdet også forstærket en smule med Stig Andersen, men en flot placering. Stævnet blev afholdt en i god atmosfære, hvor der også var tid til at hygge sig udenfor banen, alle hold fik mindst 4 kampe og de fleste 5 til 7 kampe, og uden alvorlige episoder. Tvætimod blev der vist en masse flot fodbold, og scoret en masse flotte mål specielt var Tobias Zentio efffektiv, han lavede en masse flotte langskudsmål, dejligt også at se,  at Torben Meyer stadigvæk behersker en bold som få i vores område, eminent teknik.
Dette stævne kan kun afholdes takket være en fantastisk hjælp af vores lokale erhvervsliv. Lad mig nævne Yara Danmark - Covia Europe, El- Gården, Salon Chic, Sportsmaster Kolding, Mr Juul Fredericia, Uniq Automative v/louis Villum, Børkop Cykler, Bredstrup- Pjedsted Hallens Cafeteria og Nippon Gases Sanmark A/S.
Det er simpelthen virkelig skønt at mærke denne opbakning til vores stævne, tak til jer alle for denne håndsrækning/sponsorat det varmer,  og husk at benytte jer af ovennævnte firmaer, hvis I har mulighed for at støtte dem i jeres julehandel -:).
Tak til alle spillere og sponsorer for en dejlig og hyggelig dag i Hallen - I ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår.