Trelde GIF - BPI 1 - 4 (1-3)
3’​0 - 1​ Tobias Zentio (ass. Sten Andersen)
7’​0 - 2​ Søren ’Fyn’ Andersen (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
19’​0 - 3​ Flemming Seehagen
41’​1 - 3
75’​1 - 4 ​Simon Thomsen (ass. Sten Andersen)

Torsdag aften var vi en tur i Bøgeskov, for at møde Trelde GIF i et lokalopgør, hvor der altid plejer at være garanti for fight og spænding til det sidste.
Vi havde et par afbud men stillede alligevel med et stærkt hold, hvilket vi også kunne se på Treldes holdkort, at de gjorde.
Det var BPI som viste sig at være mest klar fra kampens start og allerede efter 10min var foran med 0-2. Første var det Sten, som lagde en bold op til Zentio, som så fik rundet målmanden og gjorde det til 0_1. Et par min. efter headede Fyn et præcist hjørne fra Martin Stigbjerg i kassen til 0-2.
Efter ca. et kvarter måtte Zentio desværre udgår med en skade efter et (af flere) hårdt frispark.
Inden der var gået en halv time , var vi også kommet på 0-3, denne gang var det Flemming som havde presset op i banen og klogt læste en Trelde-dribling og efterfølgende følt lagde bolden op i det nærmeste hjørne uden nogen chance for keeperen.
5min. inden pausen fik Trelde et tyndt straffespark og samtidig fik vi et endnu tyndere gult da dommeren misfortolkede Martin Stigbjergs frustrationsudtryk. Retfærdigvis nappede Svendsen fornemt straffesparket ude ved den ene stolpe.
En mand i undertal lykkedes det Trede, at få reduceret til 1-3 kort inden pausen på et afrettet langskud.
2. halvleg var en noget rodet affære, hvor vi nok må indrømme ,at det var Trelde som havde et overtag i spillet, men det løb lidt ud i sandet pga. ubeslutsomhed og manglende kynisme.
Anderledes kyniske var vi et kvarter før tid, da Sten tog et godt rush op af kanten og fandt en helt fri Simon Thomsen midt for mål, og med al tid i verden valgt Thomsen den rigtige løsning, i kassen med den til 1-4 og så var den kamp lukket.

Sejren sender os op på puljens 2.-plads som giver playoff om oprykning til serie 2, men inden vi kommer så langt har vi yderligere to svære kampe mod to stærke hold som kæmper for at vriste sig endegyldigt fri af nedrykningen og den første er allerede i eftermiddag, hvor den endnu engang står på et lokalopgør, denne gang er det mod Smidstrup/Skærup IF hjemme på Covia Arena kl. 15:30