Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI - FB Fodbold 4 - 0 (2-0)

3’ Mathias Itzke (ass. Stig Andersen)
20’ Mads Dahl (ass. Søren ‘Fyn’ Andersen)
59’ Jens Ladegaard Jensen (ass. Sten Andersen)
70’ Mathias Itzke (ass. Nick Jensen)

Lørdag eftermiddag var BPI hjemme på Covia Arena værter til et (af mange grunde) nervepirrende opgør. For det første var vi ikke gået sejrrigt ud af en kamp siden 1. September, hvilket betød, at vi ligger så vi ikke helt ved, om vi skal kigge op- eller nedad. For det andet gik vi ind til dagens opgør med en del afbud/skader, og for det tredje, var det ganske ufortjent, at vi vandt den omvendte opgør mod FB.
FB meldte os, at de også havde en del afbud og deres sæson, har også på det sidste været op og ned, så der var lagt op til en åben kamp.
Men lad det være sagt med det samme; vi vandt en sikker sejr, som ikke på noget tidpunkt var i fare...
Vi kom stærkt ud af startboksene og satte os fra kampens start igennem i nærkampene og efter 3min, fik vi et frispark, som Flemming sparkede og som keeperen kun kunne halvklare, Stig var hurtigst over riposten og sendte den ind foran, hvor Itzke sendte den det sidste stykke over stregen til 1-0.
Vi fortsatte vores gode start med en tilpas balance mellem, at være afventende eller aggressive, kontrolerende eller direkte.
20min inde i kampen, var det Søren ‘Fyn’ som læste, at FB prøvede at presse højt og sendte derefter en præcis lang bold ned bag FB-forsvaret til Mads Dahl, og derfra var det en ekspeditionssag for vores klogeste afslutter. 2-0.
Vi fortsatte klogt, og fik FB til at spille ind i en aggressiv trekant bestående at Stig, Sten og Itzke som gang på gang erobrede bolden fra et rådvildt FB-mandskab
I pausen, var det et fortrøstningsfuldt BPI-hold med en simpel (men alligevel svær) opgave: fortsæt med samme energi og fokus...
Selvom FB prøvede, at presse højere på banen i et forsøg på at komme ind i kampen igen, så var vi gode, til at holde fokus og vælge de rigtige løsninger, så vi fik spillet os ud af presset i stedet for, at forsøge og drible sig igennem det, noget som man ellers let kan få en tendens til, når man føler, man er bedre end modstanderne.
Efter en times spil blev det også 3-0. Vi har indkast lidt oppe på FB’s banehalvdel, vores angribere går imod bolden og FB’s forsvar følger med højt op, det ser Sten som kastede den ned i dybden, hvor Jens havde sat i godt løb og en fin dribling senere havde Jens gjort det til 3-0.
20min. før tid fik vi lukket kampen endeligt, da vi erobrede bold midt på banen fra et FB-hold på vej frem og så lagde Nick en god bold i dybden til Itzke, som kiggede målmanden til den ene side mens han let og elegant lagde bolden til den anden. 4-0.
Der skete ikke så meget mere i kampen, der var lige en enkelt situation , hvor Fyn måtte følge en bold til dørs tæt, forbi vores stolpe, før vi kunne sikre årets første clean sheet.
Kampens resultat betyder, at serie 4 ikke bliver et tema, mens vi til gengæld kun er 2 point fra 2.pladsen med 3 kampe tilbage mod henholdsvis næst-, tredje- og fjerdesidst.

Næste kamp er ude mod Trelde GIF torsdag d. 24/10 kl. 18:30.

Niels ‘Pinto’ Pimenta