Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI satte sin mulig for at blande sig i toppen af rækken overstyr, da vi fortjent tabte til topholdet Gauerslund idag. Gauerslund spillede en rigtig god kamp og var både fysiske stærke og meget målfarlige.

BPI kom dog i spidsen efter 8 minutter efter et godt angreb, hvor Martin Stigbjerg fik sparket på mål med et blødt indersidespark, men Gauerslund målmand tabte alligevel bolden ind over stregen. Gauerslund svarede hurtigt igen og fik os presset tilbage på banen og udnyttede 2 forsvarskoks til at score 2 gange på nogle halve chancer. Så fik BPI en stor chance ved Søren Fyn, men desværre afsluttede han over målet fra tæt hold. Gauerslund satte os fortsat under pres og havde bl.a 2 forsøg på træværket i samme angreb. Men vi kom mere med i slutningen af halvlegen.
Vores midtbane og forsvar spillede en rigtig fin kamp, og var med til at vi satte Gauerslund under pres i starten af 2 halvleg, Gauerslund havde dog igen et forsøg på stolpen, men efter et frispark, hvor Gauerslunds målmand tabte bolden på et indlæg, var Tobias Zentio , hurtig over retur bolden og sparkede den resolut i kassen til 2-2 da var Gauerslund rystet. Desværre blandede kampens dommer sig så, han dømte et meget diskutabelt straffespark mod Michael Stigbjerg for at skubbe en Gauerslund spiller. Det var der ikke mange der kunne se, men Gauerslunds rutinerede Per Lindholm var ligeglad han sparkede sikkert bolden i mål.
Som om det ikke var nok, så i minutterne efter, skulle BPI have et indkast da Martin Stigbjerg sparker bolden ind på en Gauerslund spiller, alle var på vej frem, men Gauerslund fik indkastet og lavede et kontraangreb bum 4-2. Vi var snydt så vandet drev af os, protesterne hjalp intet. Men høj moral fra BPI spillerene gjorde, at vi kom igen i kampen og sandelig om ikke Mads Dahl fik reduceret til 4-3 igen efter en mindre målmandsfejl, men flot kæmpet af Mads, som også fik fremtvunget et gult kort til en spiller fra Gauerslund i situationen. Så pressede vi på, og bedst som vi troede, at vi kunne få udlignet så lavede vores debuterende målmand Søren Thomsen sin eneste fejl i kampen og Gauerslund, f scoret til 5-3- Øv men vi faldt med ære i topopgøret - hvor vi desværre havde afbud fra 3 af stamspillerne. Men alle gjorde, hvad de kunne. Men Martin Stigbjerg og bror Michael samt tildels Flemming Seehagen skal roses for en flot kamp. Martin spillede vel det bedste, som vi har set fra ham en super kamp. Men det rakte ikke. Vi skal nu koncentrere os om, at undgå nedrykning, vi skal have 1 sejr mere i de sidste 4 kampe. Vi skal gerne have 7 point det er vores målsætning, det skulle gerne medføre, at vi i så fald kan fastholde vores nuværende 3 plads i rækken.
Nævnes skal det også, at vores træner Jesper Samsø, desværre har valgt at stoppe i BPI, han har simpelthen ikke tid til trænerjobbet. Vi skal gøre alt for at slutte af med maner og give Jesper en værdig afsked med BPI, han har gjort og gør en super indsats.
Sportlig hilsen Jørgen Hansen