BPI - Trelde GIF 3 - 1 (0 - 1)

40’ 0 - 1
55’ 1 - 1 Søren ’Fyn’ Andersen (ass. Mathias Itzke)
72’ 2 - 1 Michael Stigbjerg (ass. Flemming Seehagen)
89’ 3 - 1 Mathias Itzke (ass. Mads Dahl)

Søndag eftermiddag tog BPI hjemme på Covia Arena imod Trelde, et mandskab bestående af en kerne af tidligere Erritsøspillere der tilsammen har spillet 1200-1300 1. holdskampe, så vi vidste at det var et bundrutineret hold vi skulle op imod.
På taktikmødet inden kampstart, var der rigeligt at tale om, da det var en modstander vi kendte godt. Så det var muligt for Jesper Samsø, at påpege de steder hvor vi kunne gøre ondt på Trelde, og hvor de omvendt ville være stærke.
Kampen startede meget jævnbyrdigt, vi var en del på bolden da vi nærmest upresset fik lov til at bygge spillet op nede fra Svendsen i målet. Trods vores overtag lykkedes det os ikke rigtigt at få spillet vores offensive folk fri til nogle ordentlige chancer; Itzke har et par gode gennembrud i vores højre side uden dog at få sat deres målmand på de helt store prøvelser. Modsat lurede Trelde på at opsnappe evt. fejl i vores opspil, men kun ganske få gange fik de fanget os lidt i ubalance på vej frem og en enkelt gang må Svendsen i aktion.
Efter ca. en halv times spil fik Stig andersen et lidt unødvendigt gult kort og en mand i overtal lykkedes det Trelde, at få sat os under pres og ca. 5min inden pausen laver Treldes venstreback en overraskende stærk offensiv aktion ,og finder en fri angriber som let skubber den i mål til 0-1.
Endnu engang sad vi i pausen med et utilfredsstillende resultat, men samtidig med en rimelig fortrøstningsfuld fornemmelse i maven,
om at det kunne vendes til point i 2. halvleg.
Med Stig tilbage og et par udskiftninger tidligt i 2. halvleg var vi igen det kontrolerende hold, men Trelde stod godt i deres defensiv og der skulle da også en dødbold til at fremtvinge udligningen. På et hjørne fandt Itzke, Søren Fyn som havde vristet sig fri af sin markering, og han headede sikker bolden i kassen. 1-1.
Godt halvvejs inde i 2. halvleg kom vi også foran 2-1 da Flemming Seehagen elegant fandt Michael Stigbjerg, som havde taget et godt rush frem fra højreback, fri med målmanden helkiksede Michael sin afslutning, men det snød målmand så meget , at Michael efterfølgende kunne skubbe bolden ind i et tomt mål. ¿Genialt? 2-1.
Foran 2-1 begyndte vi, at kigge lige vel meget over på stadionuret og Trelde begyndte , at pumpe bolde op til den klassiske angrebsduo lille og hurtig/ stor og stærk men vores bagkæde fik holdt stand og i stedet , var det os som lukkede kampen kort før tid. Mads Dahl lavede et par fine driblinger helt nede på Treldes mållinje og fandt Itzke inde omkring straffesparkspletten og med en klog afslutning mellem en forsvarsspillers ben lukkede han kampen til 3-1.
Med sejren er vi tilbage på puljens 1. plads med 4 sejre og et nederlag. Det Dælme Gur!

Næste kamp er endnu et lokalopgør, det er søndag kl. 15 ude mod Smidstrup/Skærup IF. Som jo trænes af den tidligere BPI træner Julian Barnett - Julian har lovet os klø i denne kamp, 😀men lad os nu se - det bliver et spændende gensyn.
Vi håber, at rigtig mange af vores tilskuere vil tage turet til Smidstrup Hallen og støtte de gule - vi får brug for jer alle.