Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
Give Fremad - BPI 2-4 (2-1)
1’ 1-0
4’ 2-0
18’ 2-1 Anders ‘Kok’ Løvbjerg (ass. Søren ‘Fyn’ Andersen)
55’ 2-2 Ramon Diaz (ass. Tobias Zentio)
64’ 2-3 Tobias Zentio (ass. Ramon Diaz)
83’ 2-4 Mads Dahl (ass. Michael Stigbjerg)

Fredag aften skulle BPI en tur til Give, for at starte vores lidt overraskende tilbagevenden til serie 3 og det var med en del ubesvarede spørgsmål, at vi tog den lange tur til Give. Først og fremmest har der været lidt udskiftning i vores trup, hvor vi har taget afsked med 6 mand primært pga. arbejde/studier blandt dem Jens Ladegaard og Simon Hauritz som gemmen en del år har været faste elementer BPI. Ind i truppen, har vi til gengæld gået nogle gamle kendinge i Mads Skanderup (tilbage fra pause), Flemming Seehagen (tilbage efter en tur i KFUM) samt Stig Andersen (tilbage efter et udlandsophold i Tarp). Desuden har sommeren også budt på udskiftning på trænerposten, hvor Jesper Samsøe er tilbage i spidsen for herresenior. Jesper har siden han sidst havde holdet, fulgt det tæt fra sidelinjen og har derfor allerede et godt kendskab til truppen.
Så var vi klar til serie 3 efter en kort sommeropstart på kun et par uger?

I samlingen lige inden kampstart snakker vi om at Give er nogle store gutter, så vi skal være klar fra start, desværre får vi ikke taget det med ud på banen og er derfor bag 1-0 endnu inden vi har rørt bolden, efter en situation hvor vi tager lidt for let på det i vores højre side og derfor kommer de igennem og finder en helt fri mand på kanten af feltet som scorer.
Et par nervøse minutter følger, hvor vi flere gange lader os stresse af deres høje pres og efter 4min bryder de en lidt dårlig fremlægning og gør det til 2-0 fra halvdistancen.
Det var noget af en dukkert, men vi får justeret lidt og sender lidt længere bolde op på Dahl og Zentio for at stække deres høje pres.
Efter 18min er det netop en præcis lang bold fra Fyn, som finder Kok, som reducere til 2-1.
Vi er et par gange tæt på endnu en scoring bl.a. har vores angribere et par gang hvor de stjæler bolden og er tæt på at omsætte det til mål og så har Fyn et hovedstød snært forbi mål samt et som går i mål, men det bliver (fejlagtigt?) underkendt, så 2-1 er resultatet ved pausen.
I pausen er vi fortrøstningsfulde om at hvis vi fortsatte som de sidste 40min at 1. halvleg så skulle vi nok få noget med hjem.
2. halvleg satte vi os mere og mere på. Vores centrale-midt kæmpede bravt mod et numerisk overtal men med hjælp fra kanterne vi overtaget på midtbanen og deres lange bolde havde vi også styr på. Kun få gange måtte vores vikarierende målmand, Simon Grauslund, i aktion bl.a. med en stærk redning på et afrettet skud!
Ca. 10min inde i 2. halvleg får vi udlignet da Zentio finder Ramon på kanten af feltet hvor han elegant sætte to mand og scorer sikket. Klasse kasse.
10min efter er rollerne bytte om og Ramon finder Zentio lidt uden for feltet og han scorer med en tør flad afslutning. 2-3.
Give-mandskabet er efterhånden godt frustreret, efter at have sat deres føring over styr samt at have tabt, jeg ved ikke hvormange, nærkampe til de energiske brødre Stig og Sten Andersen.
Mens Give diskuterer med alt og alle lukker vi kampen. Bolden bliver erobret i vores højre side og i en hurtig omstilling finder Michael Stigbjerg en helt fri Mads Dahl som køligt lægger den i netmaskerne. 2-4.
Alt i alt en fantastisk start på sæsonen som gav et godt udgangspunkt for holdets videre færd.

Næste kamp er hjemme på Covia Arena lørdag d. 17/8 kl. 15:30 mod Vejle Kammeraterne.

Niels ‘Pinto’ Pimenta