BPI Serie 4: Vejle Kammeraterne - BPI 4-1 (3-1)

1-0 Modstander (2.) 2-0 Modstander (7.) 2-1 Søren Fyn, assist Michael Stigbjerg (17.) 3-1 Modstander (44.) 4-1 Modstander (61.)

Lørdag eftermiddag tog vi til Vejle for at forsvare andenpladsen i puljen. Det blev en svær opgave med så mange afbud pga. efterårsferien, og det lykkedes kun lige med hiv og sving at stille 13 spillere til kampen. Det blev ikke bedre af, at Hauritz måtte lade sig udskifte efter en time, da han skulle til Italien med det fodboldhold han selv er træner for.

Vi var desværre slet ikke klar til det pres som Vejle Kammeraterne kom med, og allerede efter 2 minutter var vi bagud. De kom lidt for let igennem i højre side. 

Det gik hurtigt - Efter 7 minutter var vi bagud med 2 - En start vi slet ikke var klar på.

Vi spiller til tider god fodbold, og efter 17 minutter kommer reduceringen. Flot opspil i venstre side med Kenneth, Johan og Sander som arkitekter - Sander spiller den videre ind til Michael Stigbjerg, som ligger den kort videre til Fyn, der med et godt spark udenfor feltet bringer os tilbage i kampen.

Vi forsøger at jagte udligningen, men det blev ved lige ved og næsten.

I slutningen af første halvleg bliver vi fanget i en omstilling og Kammeraterne kommer foran med 3-1.

I pausen snakker vi om at det skal blive til noget på den sidste tredjedel af banen, og at vi skal være meget mere målsøgende end i de første 45 minutter.

Anden halvleg kan bedst beskrives med at "operationen lykkedes, men patienten døde." Vi har bolden meget og vi kommer også frem til en del, men i dag lykkedes det ikke. I jagten på at komme tilbage i kampen kommer Kammeraterne i endnu en omstilling og gør det til slutresultatet 4-1, og vi mister desværre puljens andenplads.

Det kan være svært at rose, når man taber med 4-1, men jeg syntes at vi er et bedre boldspillende hold end Kammeraterne, men vi var slet ikke klar fra start, eller på det pres som de kom med. Der var vilje til forskel, og når så de ting som vi plejer at være gode til ikke lykkedes på dagen, så må man bare sige at sejren til Kammeraterne var fortjent.

Nu venter de sidste tre kampe i puljen. Vi er enige om at vi spiller vores chance, selvom en mulig oprykning nu kom væsentligt længere væk efter dagens nederlag.

Vi mangler at møde FB Fodbold, Trelde og Fa. KFUM. Det er alle kampe der højst sandsynligt bliver tætte, men vi går efter at få mest muligt ud af kampene.

Jeg glæder mig over at have flere spillere til rådighed allerede på lørdag, hvor vi tager i mod FB Fodbold hjemme på Santrol Arena - Der er kampstart kl.: 15:30.

 

Jesper

Træner, serie 4