På billedet ses: fra venstre: Mini, Kalle, Poul, Bedemanden, Simon, Hedmark, Krølle, Mogens Købmand, Ove, Vores grill mester Enemark, Lars <Thomsen, nederst fra venstre: Kim, Holdleder Tommy Erbs, Lille Jørgen og Dennis
Mangler Frank, Ronny, Bent

Vi er klubbens gamle drenge. Vi har spillere fra 38 år og til vores ældste mand Ove på 65. Spillere fra Bredstrup og Pjedsted men også fra Fredericia, Vejle og Snoghøj.
Et hold der spiller for den ugentlige motion og på det hyggelige plan. Ligger typisk i den laveste række men det betyder ikke noget. Alle spiller for at vinde men lykkedes det ikke så slår vi dem i 3 halvleg…Der er vi altid gode.

I år spiller vi i en pulje med mange lokale hold. Smidstrup, Gårslev, Fredericia KFUM, Trelde, Seest, Dalby og Fynslund
Det er dejligt at møde de lokale da man efterhånden kender hinanden ret godt på banen som privat.
Og når vi spiller på hjemmebane så griller (vores grillmester) Torben Enemark altid byens bedste grillmedister. Kendt blandt alle de hold vi møder…..og så hygges der i 3.halvleg

Vi har altid haft en dejlig flok sponsorer der vil hjælpe os med nyt tøj når vi trænger. Det er ikke så tit men når det er, så hjælper de os gerne. Det vil vi gerne sige stor tak for. Det er en stor hjælp for holdet og ikke mindst klubben. Så vi siger kæmpe tak til :

SOLO RENGØRING
KRAFT BILER
ANDRESENS VVS
PANORAMA biograferne
MONJASA
CASINO BODEGA
OJ ENTREPRENØR
VEJLE RYGKLINIK
VESTBYENS HERRETØJ