1. plads Pjedstedvej, Fordresgårdvej

BPI var lørdag vært for 8 vejhold og 14 hold i den åbne seniorturnering. I vejholdenes turnering blev den ene semifinale,  mellem Peder Bøgvadsvej og Golfvænget som vandt tuneringen sidste år, den anden semifinale blev mellem Pjedstedvej/Fordresgårdvej mod Fiskebækvej/arnoldsvej. Peder Bøgvadsvej som havde samlet et stærkt hold bestående Fie Larsen som tidligere har spillet på u 20 landsholdet og Brøndbys 1 divisionshold, samt Rene Mellin  som i sine unge dage var på u 16 landsholdet og Torben Bjerning som har spillet mange kampe på Fredericia FFs bedste hold og Lars Andersen tidligere BPI og nu Erritsø serie 2.  De besejrede sikkert Golfvænget, med de unge talenter fra FC Fredericia og tidligere har de spillet i BPI. Dermed stod det klart at pokalen  skulle have nye ejer i år. Den anden semifinale mellem Pjedstedvej/Fordresgårdvej og Fiskebækvej/Arnoldsvej blev vundet af Pjedstedvej som bestod af familen Basse - Peter, Anders og Niels samt Rasmus Andersen. De slog Fiskebækvej rimeligt sikkert som var anført af Jonas Sørensen. I finalen kom Peter Bøgvadsvej bedst fra start og kom foran 2-0 så burde et så rutineret hold, have lukket kampen, men Pjedstedvej viste flot fight og Peter Basse vejen, da han scorede til 2-1 og Niels Basse fik udlignet på finalens flottest scoring. Kampen  blev afgjort i ekstratiden, hvor man spillede til først scoret mål, det blev scoret af Peter Basse og dermed kunne han tage pokalen med hjem til gården efter mange års fravær. Flot finale og en supergod præstation. Tillykke med det, og håber Peder Bøgvadsvej kommer tilbage efter pokalen næste år,det var jo 1 år, de var med.Seniorturneringen blev præget af mange flotte og velspillede kampe, men der var også hold som var kommet for at hygge sig, bla var 3 hold anført af Kristoffer Thomsen i vældigt godt humør og de gjorde sit til at stævnet blev afholdt i  en fin og hyggelig atmosfære også med plads til seriøs fodbold. Det gjorde vores 3 fantastiske dommere fra Fredericia Dommerklub også en stor tak, til jer og tak for de rosende ord omkring stævnet. Der var mange topspillere til stede bl.a brødrene Arbnor og Agon Mucolli fra Vejle Boldklubs 1 divisionshold som anførte Kosovo Somalia, de tabte sensationelten puljekamptil Young Guns fra BPI som var anført af Philip Sander, Jakob Geertsen og Kenneth Stjernholm, Young Guns vandt deres pulje og blev nr 4 samlet i stævnet meget flot tillykke med det. Sine
som var et hold af tidligere elever fra efterskolen, var rigtig gode og vandt deres pulje foran Anonymos som bestod af BPI spillerne Søren Fyn, Flemming Seehagen, Simon Grauslund og Niels Pimenta samt Michelle Schmidt, de mødte Kosovo Somalia i 1/4 finalen og kom foran 5-3 i en højdramatisk kamp på mål af Michelle, men Agon Mucolli nåde at udligne 8 sekunder før tid på et kanonskud og i den ekstra spilletid afgjorde han kampen med ennud en scoring til stor jubel for holdkammeraterne, men også fin indsats af BPi spillerne, det 3 hold fra BPI Team Easy on spillede sig også  i 1/4 finalen, med her fik man klø af Sine.(Vi afslutter kun mellem benene) var et andet tophold anført af Mathias Jakobsen fra FC Fredericia 1 divisionshold et kæmpetalent som er en fantastisk spiller, de vandt sikkert deres pulje og var klar til semifinalen mod Kosov Somalia og den anden semifinale mellem Sine og Young Guns, her fik Young Guns klø, mens den kamp mellem Kosovo Somalie og Vi score kun mellem benene var total åben og blev et brag af en kamp, men masser af fine detaljer og flotte mål, men kosovo scorede i sidste sekund og var klar til finalen mod SIne. Her var SIne kloge og havde fleste kræfter og brugte meget krudt på at tæmme Agon Mucolli og det gav 2-2 i den ordinære kamp og i omkampen scorede SIne til 3-2 og sikrede sig dermed første pladsen og en fin adidas fodbold pr mand. Tusind tak til jer alle fordi i kom det gæder både vejhold og seniorhold, håber vi ses igen næste år. Vi vil gerne have 2-4 hold mere på , men så heller ikke flere. Hyggen og den fair ånd skal vi holde fast i og stævnet skal kunne afvikles over en dag. Tusind tak til alle vore sponsorere se opdateret liste her på siden lidt senere husk at støtte dem om muligt nu når i skal ud og købe julegaverne  og i det daglige uden disse sponsorer, så var det umuligt at lave stævnet, ihvertfald ville prisen pr hold stige betydeligt. Tusind tak til alle hjælperne i har ydet en fantastisk indsats - med dette års stævne og tak tilMette og Poul får et godt samarbejde og god betjening i Hallen. I ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår.

Ps kan kun opfordre til at folk kommer op og ser de afsluttende kampe det er simpelthen fodbold af meget meget højt kvalitet og under´holdningen er i top i indendørsfodbold.

Vejfodbold. 1. plads Pjedstedvej, Fordresgårdvej
Vejfodbold 2. plads Peder Bøgsvadsvej


 
Vejfodbold 3. plads Golfvænget
Åben senior 1. plads SINE


 
Åben senior 2. plads Kosovo Somalia
 

 
Åben senior 3. plads ViAfslutterKunMellemBenene


 
Åben senior 4. plads YoungGuns

Hermed en opfordring til at støtte vores sponsorer til julestævnet. 

Sponsorer ved BPI´s julestævne lørdag d. 3/12 2016


BH-Magasinet
Dansk Gastronomi v/ Keld Hindkjær
Byens Grønttorv v/Lars Lodahl
Karvil Biler Fredericia
Marcus Fredericia
Salon Chic v/Ida Sandvad
Salon Marianne
Sportsmaster
Cykel service Vejlevej
EA-Værktøj
Cafe Mairs
El-Gården
Fc Fredericia
Momenti
Industrivejens Autolakering
Johansens Planteskole
Juul Herretøj
Pjedsted Auto service
Yara Praxair
Cafe Magma
Spar Nord Odense
Yara Chemicals
Midtjysk Køleservice
Eltel
Bredstrup Pjedsted Hallen
Vognmand Jørgen Christensen
Provianten
Spetzler optik
Tuborg
Mac D
Burger King
Kia Kolding /Søren Johnsen

Mange tak for støtten til alle vores sponsere – uden jeres hjælp havde det ikke været muligt at afholde BPI´s Julefodboldstævne.
Støt vores sponsere – de støtter os.