Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

BPI har afholdt deres traditionelle julestævne, takke være stor lokal opbakning fra både erhvervslivet og mange lokale fodboldspillere på alle niveauer, blev stævnet virkelig vellykket.

 

I vejfodbold  blev der spillet i 2 puljer, hvor vi havde seedet pulje 1 Arnoldsvej /Albert Nauersvej vandt som ventet denne pulje foran Fiskebækvej og Golfvænget. I pulje 2 vandt Elboparken, som stillede med et overraskende stærkt mandskab. Elboparken mødte de tidligere vinder fra Arnoldsvej (familien Peter Ladegaard) som har vundet turneringen tidligere et utal af gange. Elboparken vandt overraskende med 2-1 og var dermed klar til finalen. Her skulle holdet møde Golfvænget, der slog Fiskebækvej med 4-1. Fiskebækvej havde ellers slået Golfvænget i den indledende pulje. Finalen mellem Elboparken og Golfvænget lignede længe en sejr til Elboparken der var foran 2-0 men Golfvænget fik udlignet til 2-2 10 sekunder før tid på et mål af Mads Olsen. I den forlængede spilletid scorede Golfvænget det afgørende mål og Sebastian Hansen kunne hæve pokalen. Golfvænget var anført af  de 3 tidligere BPI nu FC Fredericia spillere Mikkel Hovgaard og Sebastian Hansen samt Mads Olsen og deres fædre.
I den åbne seniorturnering, havde vi 17 tilmeldte hold og turneringen levede om til sit navn (åben), der var fodbold på alle niveauer. Pulje 3 og 4 var for useedede hold her vandt Saunaboys anført af Kristoffer Thomsen pulje 3 og Young Guns pulje 4. Netop Young Guns var dagens positivie overrraskelse, holdet bestod af unge BPIere nemlig Kenneth Stjernholm, Johan Ladegaard, og Philip Sander , Jakob Geertsen samt Mathias Itzke de spillede rigtig flot og i mellemrunden slog holdt, Basses køtere ud som bestod af Søren Fyn, Flemming Seehagen, Niels Pimenta og Martin Stigbjerg samt Michelle Schmidt ud. Senere måtte Young Guns så bøje sig for FC Zulu , men Young Guns tabte kun 2-1 efter en lige kamp, FC Zulu bestod af spillere fra Erritsø serie 2 hold. I Pulje 5 og 6 var der er meget højt niveau og fantastisk fodbold. Blålysene som bestod af Rasmus Lund, Torben Jensen (træner Fa KFUM serie 3), Michael Nordby (træner Hover serie 2), Peter Borreskov (træner Gauerslund serie 3) og Torben Meyer de spillede ganske enkelt super og vandt puljen foran FC Zulu. I pulje 6 havde vi Drengene, som bestod af flere topspillere, og Dream Team AGA som var spillere fra FFFs jyllandsseriehold anført af Mads Isaksen, som er topscore i Jyllandsserien. Dream Tema Aga vandt klat puljen, da holdt slog Drengene 5-2 i puljekampen. I semifinalen spillede Blålysene mod Drengene, her kom Blålysene dårligt i gang og tabte 2-3. Drengene var anført af Agon Mucolli, som er kontraktspiller i Vejle Boldklub og på u 17 landsholdet, tidligere har han spillet i FFF, han er en enestående indendørsspiller med en fantomteknik. Med på holdet var Haakon Ladegaard og ellers spillere fra Erritsø og Kolding. Dream Team Aga vandt semifinalen over FC Zulu med 2-1 igen en meget tæt kamp, men dog fortjent sejr. Finalen blev fantastisk velspillet nok den bedste indendørskamp der er spillet i Bredstrup Pjedsted Hallen to hold som stod fantastisk til hinanden og som ville spille fodbold. AGA var uheldig, da kampens udmærkede dommer nok overså, et mål som de scorede i starten af kampen. Men efter en super kamp vandt Drengene til sidst 4-3, holdene havde skiftet til at føre undervejs, og igen var det Agon Mucolli, der tog sagen i egen hånd og scorede 2 pragt mål til sidst. Super ganske enkelt, men Dream Team AGA havde stor ære af kampen. Ganske enkelt god reklame for indendørsfodbold og som finalerundens dommer sagde, så var der virkelig tale om fodbold på meget højt plan og alle ville gerne præstere, selvom præmierne jo ikke er alverden, men lokal prestige og æren skal man heldigvis ikke underkende. Vi afviklede 53 kampe og 18 af disse kampe blev afgjort med en difference på et mål.
Tak for et super stævne, stor opbakning og håber vi ses igen næste år, også en stor tak til Marianne Hauritz og Everina Willigenburg samt resten af udvlaget for jeres hjælp.
I ønskes alle en god jul og et godt nytår.

Venlig Hilsen
Jørgen Hansen