Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted


BPI serie 3 og 5 har netop ved en lille afslutningsfest kåret Efterårets spiller, der var faktisk 2 kåringer. En hvor man, har stemt på kampens bedste spiller med henholdvis 5, 3 og 1 point til kampens bedste BPI-spillere.

Placeringen i denne afstemning var Jens Ladegaard med 174 stemmer, Søren Fyn med 183, Flemming Seehagen med 203 og Niels Basse med 203 og en sikker 1 plads med 270 stemmer til Jonas Sørensen, meget fornemt vidner om et stabilt højt niveau. Man havde også en anden afstemning, hvor alle spillere i truppen kunne afgive en stemme, inklusiv Johnny Borgvardt på efterårets spiller : Her blev resultatet Flemming Seehagen 2 og Niels Pimenta 5 og igen en sikker vinder Jonas Sørensen med 11 stemmer. En flot og imponerende høst af Jonas og man må sige at han er efterårets helt store profil.

Holdets målscore blev således Niels Basse topscore med 8 mål, Håkon Ladegaard og Jens Ladegaard hver 4 mål og Jonas Sørensen, Martin Stigbjerg samt Søren Fyn 3 mål, og Simon Grauslund 2 mål, Samt Anders Kok Flemming Seehagen 1 mål.

PS. Niels Pimenta fik præmien for flittigste fremmøde (ikke misset et eneste træningspas )og så er han en super kammerat og god til at holde sammen på truppen. Der var også præmie Jacob  Geertsen får god indstilling og fight.
vh Jørgen