Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-PjedstedU15 drenge årgang 1999 har søndag 5/1 2014 deltaget i 3. og sidste runde i oplandsturneringen.

U15 drenge har deltaget med to hold og stillingen var efter to runder før nytår (8 kampe), at BPI 1 førte stort med 21 point foran Erritsø GIF 1 med 17 point. På 3. pladsen lå BPI 2 med 7 point. Spændingen var derfor stor, da sidste runde søndag blev spillet i Fredericia Idrætscenter.
Pga. afbud fra ét hold i puljen, skulle alle holdene kun spille 3 kampe.
BPI lagde ud med en indbyrdes kamp, som blev vundet 2-1 af BPI 1. I næste BPI 1 kamp mod Fredericia KFUM blev der gået til den, og BPI 1 blev vinderen med en sejr på 8-1. Det skal nævnes, at Daniel blev BPI’s topscorer med 4 mål i denne kamp. 
Sidste kamp var mod Erritsø GIF 1, som var de eneste, som havde haft chance for at tvinge guldet væk, men på daværende tidspunkt var sejren i hus for BPI – og denne kamp blev vundet med 3-1.
BPI 2 havde en uafgjort kamp på 3-3 mod Erritsø GIF 1 og en fantastisk kamp til sidst mod Fredericia KFUM, som blev vundet 6-1af BPI 1. Søren scorede i denne kamp hele 3 mål.
Det var i det hele taget en meget mål-rig runde i oplandsturneringen – både i BPI’s kampe, men også de andre kampe.
BPI 1 blev således puljevinder, og de stolte spillere (Lukas, Casper, Christian, Emil, Daniel og Simon) kunne hænge guldmedaljen om halsen.
BPI 2 kom ind på en flot 3. plads – flot spillet af Jakob, Johan, Søren, Christoffer og Magnus I. Det var dog kun Jakob, Johan, Søren og Casper (som hjalp holdet i dag) der søndag kunne modtage klapsalverne pga. afbud.

Samtidigt kan holdets nye træner offentliggøres:
Den nye træner bliver René Thomsen, som mange sikkert kender fra sine mange år i BPI – både som træner for mænd og kvinder og hjælpetræner for 1. holdet. Der vil også blive en hjælpetræner tilknyttet U15 holdet. 
Fra klubben skal samtidig lyde en stor tak til holdets tidligere træner, Allan Wiemann, og hjælpetræner Anders Ladegaard, som begge af personlige og tidsmæssige årsager har været nødsaget til at stoppe.
BPI byder René velkommen og glæder sig til det fremtidige samarbejde med U15-holdet.

Kontaktperson for U15 og fodboldudvalgsmedlem,
Anne-Marie Hansen