Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
Så har du chancen lige nu!

Hele byens idrætsforening har nemlig behov for nye frivillige kræfter, og vi håber, du kunne være interesseret i en af de tre ledige bestyrelsespladser i Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening (BPI).
Som bestyrelsesmedlem får du mulighed for at få indflydelse på, hvordan BPI skal udvikle sig, så vi kan fortsætte med at være en forening med mange aktive medlemmer og idrætsgrene. Du vil møde og arbejde sammen med mange engagerende ildsjæle, som brænder for deres idræt, for foreningen og for lokalmiljøet i Bredstrup og Pjedsted.
Det kan være, at du eller måske dine børn dyrker idræt i BPI, og du derfor har lyst til at være aktiv i BPIs hovedbestyrelse. Det kan også være, at du ikke selv dyrker idræt, men synes, at lokalmiljøet i byen er vigtigt, og at det derfor giver mening at bakke op om BPI.
Uanset hvorfor, så håber vi meget på at finde nye kræfter til bestyrelsen, så vi kan fortsætte med en god og velfungerende bestyrelse.
Ring til den nuværende formand Nicolaj Wyke på mobil 31 15 43 72 eller til næstformand Rita Pedersen 24 25 16 79, hvis du er interesseret. De vil meget gerne fortælle dig mere om arbejdet i hovedbestyrelsen.