Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted


Se programmet her.

Der er kommet en ny og vigtig funktion til jer, som reserverer og afhenter materiale på biblioteksterminalen i Hallen.
Indtil nu har man ved aflevering bare afleveret bøger mm. i kassen under udlånsterminalen - uden nogen form for registrering.
Nu er der på maskinen tilføjet en afleveringsfunktion, hvor du skal huske at aflevere materialet, inden du smider det i kassen.
Det betyder, at du ikke risikerer at skulle betale gebyr, hvis der går lidt tid, inden bøgerne når ind på Hovedbiblioteket.

Så har du chancen lige nu!

Hele byens idrætsforening har nemlig behov for nye frivillige kræfter, og vi håber, du kunne være interesseret i en af de tre ledige bestyrelsespladser i Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening (BPI).
Som bestyrelsesmedlem får du mulighed for at få indflydelse på, hvordan BPI skal udvikle sig, så vi kan fortsætte med at være en forening med mange aktive medlemmer og idrætsgrene. Du vil møde og arbejde sammen med mange engagerende ildsjæle, som brænder for deres idræt, for foreningen og for lokalmiljøet i Bredstrup og Pjedsted.
Det kan være, at du eller måske dine børn dyrker idræt i BPI, og du derfor har lyst til at være aktiv i BPIs hovedbestyrelse. Det kan også være, at du ikke selv dyrker idræt, men synes, at lokalmiljøet i byen er vigtigt, og at det derfor giver mening at bakke op om BPI.
Uanset hvorfor, så håber vi meget på at finde nye kræfter til bestyrelsen, så vi kan fortsætte med en god og velfungerende bestyrelse.
Ring til den nuværende formand Nicolaj Wyke på mobil 31 15 43 72 eller til næstformand Rita Pedersen 24 25 16 79, hvis du er interesseret. De vil meget gerne fortælle dig mere om arbejdet i hovedbestyrelsen.


For mange mennesker er kirken det sted, hvor julefesten starter. Derfor ville vi gerne have inviteret dig og alle andre i kirke for at fejre julen.

Men i år må vi holde julegudstjeneste med begrænsninger.

Der er gudstjenester Juleaften d. 24. december:
Kl. 10.30 i Bredstrup
Kl. 13.30 i Pjedsted
Kl. 15.00 i Bredstrup

Med gældende afstandskrav må vi kun være 52 i kirkerne. Så vil du i kirke juleaften må du komme i god tid for at få plads.

Du kan sidde tæt med dem du omgås – og med afstand til andre. Der skal bruges mundbind når man går til og fra sin bænk, og juleaften tilråder sundhedsmyndighederne, at der også bruges mundbind mens man sidder/synger.

Vil du nyde en lille julegudstjeneste i dit hjem, så har vi lavet denne korte video til dig med salmer fra De Ni Læsninger i søndags og Juleevangelium og meget mere.

Der er også mulighed for at nyde gudstjenester resten af julen og nytåret:

Juledag kl. 10.30 i Pjedsted
2. juledag kl. 9.00 i Bredstrup
Nytårsdag den 1. jan. kl. 16 i Bredstrup – med gåtur fra kl. 15, for dem der vil begynde året med en lille vandring. NB. Da der ikke er mulighed for kaffe/the som planlagt begynder vi først kl. 15.00 og ikke som tidligere annonceret 14.30.
2. Nytårsdag 2. jan. er der Helligtrekongersgudstjeneste kl. 10.30 i Pjedsted, hvor vikarpræst Bent Andreasen takker af. Fra 4. januar er Michael H. Munch tilbage efter barselsorlov som sognets faste præst.

Glædelig, fredelig jul til alle!

PS: Videoer er optaget i Bredstrup, Pjedsted og Føns Kirker

Medvirkende: Bent Andreasen, præst, Lisbeth Kring Pagh og Matias Foldager, kirkesangere, Valeryia Bahamiakava, organist og Freja Kjerkegaard, tværfløjte, Dorthe Stougaard Henningsen, kirketjenerIgen i år sælger elbospejderne juletræer foran Bredstrup-Pjedsted Hallen.
Spejderne skal næste år på “Spejdernes lejr 2022”, hvor mere end 40.000 spejdere fra Danmark og udlandet samles. Derfor går alt overskud til spejderne, så deres egenbetaling kan nedsættes.

Find os foran hallen følgende dage:
Onsdag d. 1. December fra 16.30-20.00
Søndag d. 5. December fra 11.00-15.00
Onsdag d. 8. December fra 16.30-20.00
Søndag d. 12. December fra 11.00-15.00
Søndag d. 19. December fra 11.00-15.00


Vi tager i mod mobilepay eller aftalte kontanter.

Priserne for vores flotte træer er enten 150 kr. eller 200 kr.

Se mere på www.elbospejderne.dk eller find os på Facebook - Elbospejderne Fredericia