Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-PjedstedIgen i år sælger elbospejderne juletræer foran Bredstrup-Pjedsted Hallen.
Spejderne skal næste år på “Spejdernes lejr 2022”, hvor mere end 40.000 spejdere fra Danmark og udlandet samles. Derfor går alt overskud til spejderne, så deres egenbetaling kan nedsættes.

Find os foran hallen følgende dage:
Onsdag d. 1. December fra 16.30-20.00
Søndag d. 5. December fra 11.00-15.00
Onsdag d. 8. December fra 16.30-20.00
Søndag d. 12. December fra 11.00-15.00
Søndag d. 19. December fra 11.00-15.00


Vi tager i mod mobilepay eller aftalte kontanter.

Priserne for vores flotte træer er enten 150 kr. eller 200 kr.

Se mere på www.elbospejderne.dk eller find os på Facebook - Elbospejderne Fredericia

Er du medlem af Bredstrup Pjedsted Idrætsforening, så kom til generalforsamling torsdag den 15. april 2021 kl. 19:00 i Bredstrup-Pjedsted hallen.
VARSEL: Hvis vi af hensyn til Covid 19 regler ikke kan afvikle generalforsamlingen ved fysisk fremmøde, vil alle medlemmer af BPI blive inviteret til at deltage i en virtuel generalforsamling.

Grundet Covid 19 så må vi igen i år udskyde dette års generalforsamling I Pjedsted Kultur og Forsamlingshus til mulig afholdelse i 2 kvartal 2021.
Ifølge vedtægterne skal den afholdes inden udgangen af 1. kvartal men er hermed rykket til 2. kvartal ( forhåbentlig )
Nærmere info og dato tilgår senere…
20210308 generalforsamling
Billeder af entreen

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Pjedsted Kultur og Forsamlingshus

Efter at kommunen har sidste år gav os mulighed for at søge Corona tilskud så har vi fået ombygget dametoiletterne og det gamle herretoilet er blevet til et handicaptoilet.
Det hele har fået nye klinker og døre og inventaret er blevet opgraderet.

Pga forsamlingsforbuddet, så er vi jo hårdt ramt af manglende udlejning, og vi har så benyttet lukningen til at brække klinkerne i entreen og gangen op og vil have nye klinker lagt der passer til de nye toiletter.

Man kan så vælge at støtte os ved at købe en ny klinke ( eller flere ) og få sit NAVN (bagpå) og samtidig støtte byens forsamlingshus i denne trælse tid.

Det er der rigtig mange der har gjort allerede nu.
Vi er super glade for den store opbakning en masse private og erhverv har givet os - DET ER SÅ FLOT - TAK.

Men der er stadig mulighed for at støtte…..smid 150 kr på MOBILEPAY 84576 og skriv FLISE og dit navn så bliver vi glade og glæder os til at vise det frem når vi må åbne op igen…

En kæmpe tak til vores senior-hjælpere ( Orla Rudolf, Ejgild Christensen, Mogens Erbs, Peter Koller, Martin Sørensen og Arne Jensen ) der på Corona måden i denne uge har fået malet og shinet huset.

Vh Bestyrelsen
Flemming Sindberg, Tommy Erbs, Thomas Pedersen, Jacob Holm Thomsen og Ole Jensen
Tirsdag aften den 12/1 begyndte en meget træls brummen i hele vores hus, og det er fortsat hele onsdagen igennem, med små variationer. Det er noget infralyd, det vil sige en form for resonans der 'blot' er en kraftig brummen i hele huset. Det er reelt så højt at det er svært at sove fra. Min lille bøn er om folk vil være søde at se efter om deres kompressor eller (mest sandsynligt) varmepumpe er begyndt at enten larme eller vibrere. Støjen kan jeg ikke følge udenfor, for den kan kun høres som kraftig brummen der bliver slået tilbage af glas eller lignende.

På forhånd tak,
Alvin Gellert,
Elboparken 48