Fredericia FF 1. plads.

BPI var i lørdags vært ved vores traditionelle julestævne,som i år havde samlet ikke mindre end 17 hold. Stævnet blev arrangeret af Kristoffer Thomsen og Stig Andersen, som har lagt mange kræfter i dette stævne og heldigvis blev det særdeles vellykket.

Dommer var vores lokale Marin Kærgaard, der stort set dømte samtlige kampe fra kl 11.00 til kl 15.50. Vinder af stævnet blev Fredericia FF, som levede op til deres favoritværdighed, holdet bestod af spiller fra deres jyllandsserie hold, anført af Mads Isaksen.
Nr 2 blev Tuborg - som bestod af spillere fra Fredericia KFUMs anført af den tidligere superligaspiller Johnny Thomsen. De Bosniske Drager som bestod af talentfulde spillere fra FC Fredericia og VB blev nr 3. I finalen endte den ordinær kamp 1-1og det var den eneste
kamp, hvor Frederica FF var i problemer - ja Tuborg havde et skud på overliggeren kort før tid. Men i omkampen gjorde Fredericia FF kort proces med Tuborg. De Bosniske Drager vandt sikkert i kampen om 3 pladsen over nogle af vores lokaledrenge (Fc Hænkenos)

Stævnet mest værdifulde spiller blev kåret - og titlen gik til Johnny Thomsen, som viste fremragende fodboldspil og stort overblik med god teknik. Han afgjorde semifinalen og var en afgørende figur i finalen - der betød af Fredericia FF måtte i omkamp. Dejligt at se, at fodboldklassen for alvor kommer til sin ret i
indendørs.

Men stævnet var generelt præget af masser af hygge og god fodbold, så det var som sagt et vellykket stævne og vi håber at se alle holdene igen næste år. Vi siger tak til følgende sponsorer, som gjorde stævnet muligt Familien Jensens Vinduspolering, Yara Danmark, Mazant-Andersen, Urbania Streetfood,
BP Hallens Cafeteria, JP Byg, Johansens Planteskole, Vestbyens Herretøj, Dankemi, Den Gyldne Kylling, Ladegaard Duroc, Gamborg Bryghus.

I ønskes alle en god jul og et godt nytår.