www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Giv en bog - Tag en bogDu finder Landsbybiblioteket på Landsbytorvet lige før svinget mellem Ågade og Stationsvej i Pjedsted.

Giv en bog videre og/eller få en læseoplevelse du ikke havde ventet. Det er gratis.

Hvem har ikke en bog der står og samler støv? Måske har du læst den, måske er du kommet i gang men den fangede dig ikke, eller måske har du bare lyst til at en anden skal have en god oplevelse.
Efter inspiration fra Munke Mose i Odense, har vi lavet et lille bibliotek på Landsbytorvet. Ideen er at du kan give en læseoplevelse videre ved at lægge bogen i det lille hus. Bogen du giver til biblioteket skal du ikke regne med at få tilbage. Det skal være en gave fra dig til den som vælger at tage den med sig. Omvendt er du velkommen til at snuppe dig en ny læseoplevelse fra Biblioteket med dig.
Det er ikke et krav at give en bog før du må tage en. Det er heller ikke et krav at du tager en bog når du har afleveret en. Men for at have en passende mængde bøger skal der være nogen lunde ballance i antal bøger der kommer ind, som bøger der ryger ud af biblioteket.

OBS. Dette bibliotek er IKKE et kommunalt bibliotek. Du kan derfor ikke afleverer dine bøger fra kommunenes bibliotek i Landsbybiblioteket. Landsbybiblioteket drives i fællesskab af “god karma”.

Det er op til os alle at holde biblioteket opryddeligt og indbydende. Finder du noget der ikke hører hjemme inden for bibliotekets 4 vægge, må du meget gerne smide det i skarldespanden. Du kan kun aflevere bøger så længe der er plads på hylderne. Er biblioteket fyldt må du vente med at komme af din bog.
Du må også meget gerne kontakte os på kontakt@br-pj.dk, så vi er orienteret om bibliotekts tilstand.

Vi forbeholder os retten til at nedlægge biblioteket hvis det bliver misligeholdt. Bøger der kommer i overskud afleveres på en af Fredericias genbrugspladser, så de får en ny chance i genbrugsbutikken.

Initiativet til Landsbybiblioteket kommer fra Beboerforeningen, Irene Fragtrup, Tonni Fragtrup og Thomas Fragtrup.