Beretning for Det lille Fjernsyn 2005

Nu er det tid til en beretning igen, og når man sådan sidder og tænker hvad er der sket i det forgangende år. Kan det godt være lidt svært at se forskel fra sidste år.

Vi kan jo først lige se på vores regnskab, det ser godt ud men vi må nu se på om ikke at vi skal prisregulere, alting stiger. Vi har dog holdt vores medlemspris i ro, den vil nu stige en smule.

Der er også blevet lavet investeringer i 2005, der er blevet indkøbt 2 nye cam, og dem er der guf i.
Så nu er det kun vores mixer der mangler udskiftning.
Ang. Arbejdet med udsendelser går det stille og roligt, det kunne dog være skønt hvis kunne komme en ny gejst over os. Vi har for det meste send om torsdagen og tirsdagen. Der har dog været dage hvor vi ikke har kunnet stille mandskab. Derfor har vi heller ikke kunne opfylde vores sendemål, det har så indflydelse på det beløb som vi kan søge i kulturministeriet.
Og når vi nu er inde på det med tilskud, så ser det ud til at der også fremover vil blevet strammet op igen.
Hvad det betyder er svært at sige, men man har nedlagt det lokale radio og tv nævn, så nu bliver det hele styret fra københavn.

Jeg har kunnet læse mig frem til at lokalkanalerne skal i udbud. Det er f.eks og måske Middelfart Tv. Vi har leget med tanken at byde 20 kr, ikke for at vinde men mere som et politisk bem.

Jeg mener ikke fremtiden ligger i at sende signaler ud i luften, men i kabler.

Hvad betyder det så for Dlf, nu når Tre-for kommer her ud, og det gør de jo nok snart. Så bliver vi måske presset, det må vi forholde os til.

Vi har prøvet at søge et tilskud fra en bank fra området, desværre fik vi ikke vores ønske opfyldt.

Ønsket var at sende via internettet, det er der fremtidens fjernsyn kommer fra. Inden for ikke så mange år vil det være mulighed for at modtage tv fra nettet i en kvalitet som vil overgå det vi kender i dag. Derfor vil vi overleve på også i lokalområdet skal vi på nettet.

Det at vi har en velfungerende hjemmeside er jo et stykke af vejen, så nu mangler vi bare det sidste stykke.

Det giver os så nogle andre problemer, hvordan skal vi finde penge til det ???

Jeg kender ikke svaret, men der må findet en løsning.Man kan kun håbe den tekniske udvikling vil løse nogle af de problemer som opstå.
Alt i alt er 2005 gået som vi havde forventet lidt op og lidt ned. Men den økonomiske udvikling er på vej nedaf, og der skal findes en løsning på dette.

I 2005 har vi købt en bande til stadion i Gl. Pjedsted. Den kommer op her i foråret, så nu har vi en i hallen og en på stadion.

Der har været en forespørgelse fra Middelfart Tv om vi var interesseret i, at få vores signal udsendt fra deres sender. Vi har valgt at overhøre det, vi regner med at der er politik i denne sag. Kommer vi med på deres ”net” så dækker dig også Fredericia området, det kan være at det kan give nogle fordele i forbindelse med det udbud som skal være på lokal-tv.

Vi mener heller ikke at vi sende noget der som kan gavne vores område og vores station.

Vi er lokal tv for lokal befolkningen i Bredstrup-Pjedsted. Og ikke lokal tv for Middelfart og Trekantsområdet.

Det kræver noget helt andet af dem som laver det, ikke mindst penge.

Med disse ord vil jeg overlade beretningen til generalforsamlingens nåde.