Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
14’ 1 - 0 Mads Dahl (ass. Sten Andersen)
35’ 2 - 0 Tobias Zentio (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
36’ 2 - 1
40’ 3 - 1 Mads Dahl (ass. Tobias Zentio)
45’ 4 - 1 Stig Andersen (ass. Mads Dahl)
48’ 5 - 1 Tobias Zentio (ass. Sten Andersen)
61’ 5 - 2
63’ 5 - 3
69’ 5 - 4
90’ 6 - 4 Tobias Zentio (ass. Jacob Dall)

Lørdag eftermiddag tog BPI hjemme på Covia Arena imod SDU, et hold som BPI i de senest par sæsoner har mødt en del gange og har spillet en del tætte kampe imod. I denne sæson har SDU dog haft det svært og det var inden denne kamp endnu ikke lykkes SDU’erne at få point på tavlen og det ændrede sig ikke efter denne kamp, men det var ikke uden problemer at BPI fik de tre point.
Kampen startede lidt rodet og BPI’erne havde svært ved at få gang i spillet men efter et kvarter lykkedes det at få sat Sten i scene på højrekanten og med et skarpt tidligt indlæg fandt han Mads Dahl som fik den prikket ind til 1-0.
Gradvist satte BPI i sig mere og mere på kampen og efter lidt over en halv times spil blev det også 2-0 da Zentio satte hovedet på et godt slået hjørnespark fra Martin Stigbjerg. Glæden varede dog ikke længe de SDU i minuttet efter fik reduceret til 2-1.
5min. efter viste Dahl endnu engang næse for at stå på det rette sted og fik prikket BPI foran 3-1 og denne gang var det Zentio som stod for assisten.
Kort inden pausen blev det 4-1 da Dahl fra venstresiden tyrede en bold ind til en fremstormende Stig som dirigerede bolden i kassen. 4-1 ved pausen.
2. halvleg var kun 2-3min. gammel da det blev 5-1, Sten var endnu engang kommet med frem i højresiden og sendte et fladt indlæg ind i boksen som Zentio med et fikst flick med hælen bag om støttebenet sendte i kassen.
Med en 4-målsføring over puljens bundprop skulle man tror at kampen var død og begravet, men sjusk, dårlige beslutninger og god fight af SDU gjorde at det kom ind i opgøret igen og på 10min fik SDU scoret tre gange og reduceret føringen til 5-4. Det lignede lidt at blødningen ikke var til at stoppe men det lykkedes at finde tilbage til de rigtige løsninger og sætte sig på spillet igen (trods et lidt tyndt gult kort til Stig).
I kampens sidste minut blev kamp endelige afgjort da Zentio tog chancen langt udefra og optimismen blev belønnet da SDU-keeperen droppede fælt.
Overtiden bød også til et direkte rødt til en frustreret SDU’er efter at denne brutalt havde skubbet Jens i ryggen.
Kampens spiller blev fortjent Tobias Zentio som krydrede en god kamp med både mål og assist.

Weekendens resultater betyder at BPI med en sejr i næste kamp kan rykke op på en playoffgivende 2. plads mens et nederlag vil sende os ned omkring nedrykningspladserne.
Næste kamp er lørdag d. 10/10 kl. 14:30 hjemme på Covia Arena hvor Vejle Kammeraterne kommer på besøg. Vejle Kammeraterne ligger på 2. pladsen og har i de senest par opgør haft et lille overtag i forhold til BPI, men det skal vise sig om det ikke vil ændre sig.

Niels ”Pinto” Pimenta.