Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI spillede desværre en kamp langt under normalt niveau for vores forsvarspil og defensiv midtbane. Det hele sejlede rundt og Smidstrup kom i spidsen efter 8 minutter , heldigvis fik Tobias Zentio hurtigt skaffet balance i regnskabet. Smidstrup bragt sig på 1-2 efter 20 minutter på et meget flot hovedstød som gik i nettet helt oppe i det ene målhjørne uden chance for Ramon Dias som fik debut som målmand og det slap, han faktisk fint fra selvom vi indkasserede 6 mål. Det siger jo også lidt om forsvarets præstation i dagens kamp. Smidstrup fik scoret til 1- 3 efter 35 minutter, og det holdt til halvleg.

1 halvleg var dårlig fra BPIs side - tilgengæld var det et totalt forvandlet BPI hold som kom på banen til 2 halvleg. Vi satte Mads Dahl og Anders Kok på banen og efter 20 sekunder fik Philip Sander reduceret efter oplæg fra Mathias Itzke, så lugtede BPI blod, men sandelig om ikke vores forsvar straks efter forærede endnu en chance til Smidstrup så blev det 2-4, men 3 minutter efter fik Mads Dahl reduceret til 3-4 på et glimrende mål. 10 minutter inde i halvlegen fik vi endda udlignet da Mathias Itzke blandede sig i løjerne og flot bragt os på omgangshøjde med Smidstrup, da havde vi dem i sækken. Lidt efter helt præcist 13 minutter inde i 2 halvleg bragte Mads Dahl os på vinderkurs med en scoring efter et glimrerende sololøb fra midten af banen til 5-4. BPI scorede altså 4 mål på 13-14 minutter, det er fuldstændig vanvittigt - men vi spillede drømmefodbold og Smidstrup, havde måske været for sikker på sejren. Men mirakuløst nok rejser Smidstrup sig igen fordi BPI som så ofte før glemmer, at gøre arbejdet helt færdigt.

Vi burde have mast på fortsat, men slog lidt op i banen - det udnyttede Smidstrup klogt ved at udligne til 5-5. Så lignede det faktisk længe uafgjort - med Julian Barnett Smidstrups træner, tidligere BPI, havde klogt valgt at give deres angrebs es Carsten Johnsen en pause og sandelig om, han ikke kom på banen med friske ben og BPI var lullet lidt i søvn og i kampens overtid blev han godt sat op og løb fra BPIs forsvar og scorede til slutresultat 5-6. UHA en bet for BPI - vi havde håbet på, at med en sejr i dagens kamp, så kunne vi få kontakt til toppen i rækken og få Smidstrup afgørende bag ved os. Nu er vi fanget i spillet om de sidste pladser i rækken. Smidstrup har nu 6 point - og BPI har 7 point, afhænge af kampen mellem Vester Nebel og SDU , så kommer Vester Nebel på siden af BPI i rækken, så er det os 4 hold som skal kæmpe om at undgå de 2 nederste pladser, taber SDU til Vester Nebel, så ligner de altså den ene nedrykker.

BPI må op på hesten igen - vi savnede hårdt Sten Andersen idag dels i forsvaret men også som indpisker. Men vores forsvar - som tit har reddet os, skal nok komme til at fungere igen. Angrebet er knivskarpt med 5 mål idag - lavet af de 3 forreste plus Mads Dahl med 2 mål, som dermed fejrede hans modtagelse af Henry Blunks mindepokal til generalforsamlingen i tirsdags på bedste måde. Var nok kampens spiller - Mathis Itzke og Martin Stigbjerg samt Philip Sander og Ramon Dias var gode i dagens opgør. BPI brændte vel kun 2-3 chancer i dagens kamp.

Men nu ligner det altså en hård kamp mod bundplaceringerne - vi kan starte med at tage afstand til dem, ved at slå Den Bosniske på søndag kl 11.00 i Kolding - de er ikke bedre, end vi faktisk bør få revanche for nederlaget i turneringens første kamp.