Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI udnyttede desværre ikke sin første matchbold i kampen om at undgå nedrykning, da vi tabte dagens udekamp mod Fredericia fuld fortjent med 4-2. Fredericia startede bedst og satte sig på kampen, og kom i front efter et hjørnespark, som BPI ikke fik dækket op overfor det var efter ca 15 minutters spil. BPI fik udlignet på et pragtmål af Simon Hauritz som scorede på et faldt langskud helt ude ved stolpen efter fint opspil af Jens Ladegaard og Niels Basse. Men som så ofte for svigtede BPIs koncentration 5 min et par minutter før halvleg og Fa KFUM kom i front efter dårligt forsvarspil i BPIs venstre side, generelt havde vi store problemer i den side idag. Mads Christensen var uden chance og han havde ellers sået en fin 1 halvleg i BPIs mål.

BPI kom bedre med i starten af 2 halvleg og efter 10 minutter bragte Niels Basse os på 2-2 efter fantastisk flot opspil, hvor Philip Sander elegant drev et kontraangreb frem og sluttede med en genial  frispilning til Niels Basse, som let kunne score i et nærmest tomt mål, rigtig flot angreb. Philip Sander spillede faktisk en god kamp idag. Men generelt havde vores angriber og kantspillere det svært mod et aggressivt Fa KFUM hold, specielt blev Jonas Sørensen holdt totalt ude af kampen idag. BPI havde dog spillet efter vores udligning og Flemming Seehagen havde 2 gode forsøg, først et frispark som målmand tog sikkert, selvom det faktisk var velplaceret og kort efter et kanonskud fra kanten af feltet, desværre lige i den gode højde ca 1 meter og han snuppede den i fornem stil. Bedst som vi troede at nu var Fa KFUM på vej i serie 4 og BPI en sæson mere i serie 3, fik Fa KFUM frispark i højre side, der var ikke skyggen af frispark men dommeren bestemmer jo. På dette frispark headede de sig foran 3-2, hvor hverken BPIs målmand eller forsvar så godt ud og sandelig om de ikke scorede kort efter til 4-2 efter endnu et indlæg og igen på hovedstød. Stor skuffelse for de mange BPI tilskuere som havde trosset det dårlige vejr og mødt frem i KFUM Parken tak for støtten. Øv heldigvis havde vi dog en smule held, til slut i kampen, hvor KFUM ramte stolpen og bolden trillede langs stregen, vi fik den sparket ud af kommunen og dermed får vi en ny chance i næste uge. Desværre kan vi ikke selv afgøre det KFUM har nu 16 point mod BPIs 13 indbyrdes målscore er 4-4, og begge hold har 3 point i de indbyrdes kampe. Men BPI har scoret på udebane det har Fa KFUM ikke, dvs at hvis Fa KFUM taber til Den Bosniske på lørdag og vi slår Vejle Kammeraterne så rykker Fa KFUM ned. Vejle Kammeraterne er bundhold og dem skal vi kunne slå og Den Bosniske skal vinde for kunne rykke op, det kræver dog at FC Hornstrup taber eller spiller uafgjort i sidste kamp. Den Bosniske var foran 3-1 i Taulov,  men spillede kun 3-3, det betød at spillerne flippede ud og man fik 3 røde kort til sidst i kampen, det giver jo Fa KFUM en stor fordel, da disse 3 spillere jo så er spærret i næste kamp.
BPIs bedste idagens kamp var Sten Andersen og Flemming Seehagen, Niels Basse fightede godt men fik skabt for få muligheder, men generelt var der for mange BPI spillere som ikke ramt deres optimale niveau idag, ved ikke om de var præget af nerver, men det virkede også,som om Fa KFUM havde en lille smule mere vilje end de gule idag. Men heldigvis har vi en chance mere på lørdag.