Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI/TSIF startede flot i dagens kamp - ingen tvivl om at sejren i Vinding i sidste uge på 3 -1 havde givet selvtillid. I kampen mod Vinding scorede Mikkel Kristoffersen 2 gange og Mads Dahl et mål, Mads Dahl var ikke med i dagens kamp, men BPI/TSIF klarede det altså alligevel.

BPI/Taulov vandt idag en heldig sejr over Fredericia KFUM, som stillede med et stærkt hold og bragte sig allerede i spidsen efter 2 min af kampen. Et mål som måske burde have været annuleret, dels for et frispark til BPI/Taulov og dels lugtede det af offside.

BPI vandt torsdag aften lidt overraskende lokalopgøret mod Smidstrup. BPI har fået en dårlig start med 2 klare nederlag sidst med 6-0 på udebane mod FC International, og Smidstrup vandt med 5-0 over Vinding i deres første kamp.BPI startede efterårsturneringen i trøjer fra vores nye sponsor ADP - se holdfoto. Men det var desværre ikke nok til, at give os sejren vi mødte et godt hold fra Skibet.

BPI spillede en skuffende kamp Kristi Himmelfartsdag, det blev en kamp for man manglede den sidste gejst og vilje. Men Heldigvis var Mads Dahl knivskarp, han scorede 2 gange inden for et kvarter i 2 halvleg på 2 pragtmål og begge gange fra oplæg af Tobias Zentio. Men i stedet for at fortsætte med aggressivt spil overlod BPI initiativet til Øster Starup og det blev straffet 10 minutter før tid udlignede mam og 5 minutter senere kom Øster Starup foran. Vores målmand Dunner havde holdt BPI inde i kampen i 2 halvleg med flere gode redninger, men han var prisgivet ved scoringerne.

BPI startede ganske enkelt dagens kamp som lyn og torden, og spillede den bedste 1 halvleg i de sidste mange år. BPI kom foran med 1-0 på et smukt mål af Tobias Zentio som flot blev spillet fri af Ramon Dias og afsluttede fra kanten af straffesparksfeltet og allerede i kampens 4 minut blev det 2-0, da KFUMs udmærkede målmand Mads Mathiasen fejlede et indgreb næsten oppe ved banens midte, Tobias nåde først til bolden og afdriblede et par KFUM spillere og kunne med et præcis fladt spark bringe BPI foran 2-0. Et kuriøst mål.

BPI spillede desværre en dårlig kamp idag - spillet fungerede ikke på en vanskelig bane. Vi må sige, at forskellen på en kunstgræsbane, og en knoldet forårsbane som Covia Arena er stor. Det gjorde desværre BPI frustrede og samtidigt følte spillerne, at de ikke kunne få spillet til at flyde som det gjorde i den første kamp, for mindre end 2 døgn siden. Det viste sig også, at det kunne flere af BPI spillerne ikke kapere, mange måtte ud og have pauser. Værst var det at holdets måske bedste spiller pt Philip Sander blev skadet i kampen i torsdags og dermed ikke var med i dag, det var synligt. BPI forsøgte i 1 halvleg og ligge pres på den Bosniske, men fik ikke produceret mange farlige chancer. Ja faktisk havde Den Bosniske 1 halvleg bedste chance lige inden pausen , men den klarede Dunner glimrende. BPI havde kampens første 20 minutter under kontrol , og store muligheder til Tobias Zentio og Johan Ladegaard som var helt alene med målmanden, men Johan skød desværre ved siden af målet.

Sent torsdag aften skulle BPI en tur til Kolding i sæsonens første kamp. Det var en kamp som oprindeligt skulle have været afviklet 2. Påskedag, men i stedet blev spillet sent torsdag aften grundet sne og slud på den oprindelige kamp dato. Inden kampen blev der fokuseret og talt meget omkring det defensive arbejde, der skal ligges for dagen, da vi til tider bliver for ukoncentreret og laver for mange uprovokeret fejl. Vi har positivt set, et ry for at score mange mål, men desværre også indkassere en del , så det vil helt klart være et af fokusområderne igennem sæsonen.

41’ 0-1 Philip Sander (ass. Mads Dahl)
56’ 1-1
63’ 1-2 Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
89’ 1-3 Tobias Zentio (straffespark)

Sent søndag eftermiddag var BPI en tur i Vester Nebel, for at møde Øster Starup/Vester Nebel som inden kampen lå på en næstsidste plads i puljen (en placering som BPI ville komme meget tæt på med et nederlag)
En kraftig modvind samt fraværet af et par mand fra den normale bagkæde gjorde, at ØSVN startede med, at få lagt et tryk på BPI’erne, men årvågent spil fra keeper Dunner og forsvaret gjorde, at stormen blev reddet af.
1. halvleg blev den tætte affære, som stillingen antydede, at det ville blive, men BPI åd sig mere og mere ind i kampen og var farlige på omstillinger fra trioen Dahl, Zentio og Sander. Knap 5min. før pausen fandt Dahl en fri Sander i dybden i venstre side, og han gjorde det sikkert til 0-1 som også var pausestillingen.
I 2. halvleg var det så BPI, som havde vinden i ryggen og dermed var kampbilledet vent på hovedet; desværre så meget at det også lykkedes ØSVN at udligne til 1-1 10 min. inde i 2. halvleg.

BPI spillede en rigtig flot kamp i dagens kamp mod topholdet fra Vejle kammeraterne, på trods af, at vi havde afbud fra Johan Ladegaard og Stig Andersen der begge skulle til bryllup. De styre normalt den defensive midtbane, men Flemming Seehagen og Søren Fyn overtog pladserne og gjorde det glimrende.