Bredstrup-Pjedsted - TingStedet
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Find raceren frem. Ændring af start tidspunkt.

Fremover starter vi kl. 18.00 fra Bredstrup - Pjedsted hallen hver dag tirsdag.

Det er ved at blive tidligere mørkt og derfor starter vi kl. 18.00 fra Bredstrup - Pjedsted hallen hver tirsdag. 

Det har gået rigtig godt i denne sæson med flere deltagere. I tirsdags satte vi rekord med 11 cykler. ☺
Der er måske nogle, der er kommet til her lidt senere på sæsonen , der synes at vi kører for stærkt (det er måske også korrekt). Dem vil jeg gerne opfordre til at møde op næste sæson fra begyndelsen. Da kører vi næsten alle langsomt,  men hen over sommeren med mange kilometer i benene, går det hele lettere og derfor også hurtigere. 
Mvh. Bjarne 


BPI mod Fredericia KFUM lørdag den 3/9 kl.14.00 på Santrol Arena

BPI spiller imorgen eftermiddag kl. 14.00 et vigtigt lokalopgør mod topholdet Fredericia KFUM. Vi giver debut til vores målmand Mads Christensen, som dels har været på ferie og forhindret af andre årsager indtil nu. Men han er klar og truppen er i nsæten stærkeste opstilling dog er Martin Stigbjerg og Jonas Sørensen forhindret i at spille. Det er vigtigt, at BPI får point i kampen, af hensyn til kampen i bunden af rækken og sidst vandt vi jo 2-0 over Fa KFUM på hjemmebane. Kom op og ep på de gule og grillen er tændt og banen er i perfekt stand, alt tyder på et brag af en kamp. Vi tager iøvrigt midlertidtig afsked med Frederik Mønster i dagens kamp, som skal til Barcelona og arbejde, vi har desværre ikke solgt ham til FC Barcelona -:) det ville have skæppet godt i klubkassen.

Mitshubishi Carisma 1,6 sælges

Årgang 2000, km 221.000, rød.

Skal have nyt bundkar og skal synes. Giv et bud.
Jan Kristensen, tlf 29138069

 

BPI - Den Bosniske lørdag den 13 august kl 12.00

BPI spiller for første gang på hjemmebane i efteråret, og det bliver endda mod et af rækkens stærkeste hold - Den Bosniske blev nr 2 sidste år, og var tæt på oprykning i deres kreds og har et meget stærkt mandskab. BPI har efter ønske fra Den Bosniske rykket kampen frem til kl 12.00 BEMÆRK det. BPI skal spille op til sit optimale for at få point på kontoen - men ingen tvivl spillerne vil fighte og give alt for at vise sig positivt frem. Der vil være mulighed for at få frokosten på Santrol Arena, da Grillen er tændt. Kom derfor op og bak op omkring de Gule og se mange af vores nye spillere.

Ønskes

Billigt hus til leje ønskes

Vi er mor, to børn og to hunde, der ønsker et billigt hus til leje - hurtigst muligt!

Pia Bak
Kontakt: 31694627