Bredstrup-Pjedsted - TingStedet
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI - Taulov søndag den 16/10 kl 14.00 på Santrol Arena

Bemærk at BPI spiller på søndag og ikke som sædvanligt lørdag. Vi har kniven for struben bogstavligt talt, og hvis vi selv skal kan afgøre vores skæbne i serie 3, ja så skal vi vinde på søndag og de resterende 3 kampe. Vi plejer, at have et godt tag på Taulov på Santrol Arena, desværre kan BPI ikke stille i helt stærkeste opstilling på søndag.
Men jeg er ikke i tvivl om, at alle spillere vil levere en fantastisk fight og jeg tror, at det kan være nok til den nødvendige sejr i lokalopgøret på søndag. Mød talstærkt frem og støt de Gule i den 2 sidste hjemmekamp i denne sæson. Husk Grillen er tændt.
Vi ses.

Kolding IF - BPI 3-2 efter 1-1 ved halvleg

BPI spillede en  godkendt 1 halvleg, og kom i spidsen efter 5 minutter ved Niels Basse på et flot spark med venstre ben, efter en glimrende frispilning fra Simon Hauritz. Desværre blev Sebastian Andersen skadet efter 10 minutter og det gav rokeringer i midterforsvaret og Anders Kok kom på banen, Anders spillede en fin kamp og det samme gjorde Peter Ege, men han savnede sin normale forsvarskollega. Bpi burde måske have rykket Søren Fyn i midterforsvaret, men det gjorde vi ikke. Efter 25 minutter fik Kolding udlignet efter et drop af Mads Christensen som tabte en høj bold og Kolding kunne let score på riposten. Mads spillede sig senere op på sit normale gode niveau.
Læs mere...

Ændring af start tidspunkt nok engang.

Til alle "racerne" der cykler hver tirsdag aften fra Bredstrup-Pjedsted hallen.

Ja det kommer jo nok ikke bag på nogen at det bliver tidligere og tidligere mørkt, og for at forlænge sæsonen lidt mere, prøver vi at starte kl. 17.15. 
Så håber jeg stadigvæk på alle kan nå hjem til det.

Hilsen Bjarne og hans cykelvenner.

BPI - Vinding lørdag den 17/9 kl 14.00 på Santrol Arena

BPI starter nu på 2 halvldel af turneringen og har revanche tilgode mod Vinding som vandt 2-1 i første kamp
Læs mere...

Formange blommer???

Kære naboer, hvis der er nogen der har flere blommer i haven end de kan spise,  aftager jeg gerne en pose, da mine træer endnu ikke giver ret meget.

Mvh Christian, Ellegårdsaprken 15, mobil 29 92 97 14