Bredstrup-Pjedsted - TingStedet
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Tagbøjler

Tagbøjler passer til Volvo V40 fra 2014-2017 kun brugt 1 gang.
Pris 400 kr.
Kontakg: Peter@allman.dk

Fyrværkeriloven

Husk!
Som privat person må du affyre fyrværkeri fra 27. december til og med 1. januar.  Udenfor den periode er det ulovligt.

Ny hjertestarter

Jeg har gennem mit firma købt en hjertestarter, den er tilgængelig 24/7 - den er monteret på vægen ved siden af døren til værkstedet
Den er også registreret hos www.hjertestarter.dk

Mvh Henrik / Pjedsted Auto Service

Ny herresenior træner i BPI

BPI har faktiski et stykke i tid haft en aftale på plads med Jesper Samsøe, som starter som træner for vort serie 4 hold den 1/2 - 2017.

Jesper er en god bekendt af klubben, da han i forvejen træner vort damehold.Jesper har tidligere trænet i 10 år i Fredericia FF, hvor han har trænet flere ungdomshold på eliteniveau, og deres damehold. Jesper vil gerne prøve kræfter med herresenior fodbold, og har virkelig nogle gode intentioner med sin trænergerning, og desuden kender han klubben og holdet særdels godt. Jesper er klar til at yde en dedikeret og seriøs indstilling for at bringe  glæden og motivationen tilbage i BPIs trup efter må vi sige en skuffende afslutning på efterårsturneringen som jo resulterede i en nedrykning fra serie 3.

Vi er sikker på at Jesper sammen med motiveret spillertrup kan vende udviklingen til det positive. Vi ser virkelig frem til samarbejdet  - og vores spillere glæder sig til at få en ægte klubmand i spidsen for holdet. Jesper er så bidt af fodbolden og BPI, at han fortsætter med at træne klubbens damehold,så det er meget fornemt.

BPI er i serie 4 kommet i pulje med følgende hold. Ammitsbøl/jerlev, Bramdrupdam, Erritsø, SDU Fodbold Kolding, Smidstrup/Skærup IF, Somalisk F Kolding, og Øster Starup/V Nebel. Specielt ser vi jo frem til spændende lokalopgør mod Erritsø og Smidstrup/Skærup, men der er absolut tale om en spændende kreds, hvor de 3 førstnævnte hold jo er reservehold for serie 1 og serie 2 hold.
BPI kan gå hen og mangle en målmand og vi vil meget gerne i kontakt med en/flere som kunne have løst/evner til dette job, meget tyder på,  at Mads Christensen stopper i klubben.  Endvidere skal Niels Basse og sandsynligvis Håkon Ladegaard ud og rejse i foråret og er dermed ikke til disposition.

Men vi håber istedet, at mange af vores andre unge talenter kan løfte sig og udvikle sig, vi har store forventninger til både Philip Sander og Emil Erbs er i angrebet.
Godt nytår til jer alle

Nytårsfyrværkeri

Traditionen tro er der fyrværkeri ved Forsamlingshuset og Landsbytorvet nytårsnat kl. 00.30.

Beboerforeningen har endnu engang fået "fyrmester" Kim Lund til at stå forårets nytårsfyrværkeri i Bredstrup-Pjedsted.


Mange beboere har efterhånden gjort det til en tradition at møde op for at se det flotte fyrværkeri og for at ønske hinanden godt nytår.
Med venlig hilsen og godt nytår.
Bredstrup-Pjedsted Beboerforening