Bredstrup-Pjedsted - Tilmelding for minikonfirmander
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Minikonfirmander ved Bredstrup/Pjedsted pastorat
Bredstrup kirke og Pjedsted kirke vil gerne inviterer dig i 3 klasse til minikonfirmandundervisning fra uge 43.Vi begynder Tirsdag den 23 oktober kl. 14.15 til kl. 15.30 i Bredstrup præstegård i konfirmandlokalet. Børnene bliver hentet ved skolen efter undervisningen. De skal gå hen til bussen ved P-pladsen. De bliver afleveret igen ved skolen med bus. Besked til SFO er forældrenes ansvar.

Undervisningen er i samarbejde med skolen. 3 klasserne laver Lucia optog til skolen den 13 december og til gudstjeneste søndag den 9 december kl. 14.00.

Vores formål og hensigt med undervisningen er at gøre biblen, kirken og troen spændende, kreativt, naturligt og forståeligt for børn. - Lade børnene gå på opdagelse i biblen og i kirken.
En lille del af undervisningen er også at øve os på krybbespil til 2. søndag i advent kl. 14.00 (den 9 december). Her skal både være soldater, engle, krofolk, de tre Vismænd, Josef, Maria, får, dem som laver tegninger + sanghæfter og dem der pynter op. Krybbespillet bliver med fortæller og ingen replikker.
Hvis man ikke kan være med til 2 søndag i advent, kan man stadig være med til undervisning, da der også sker andre ting. Vi skal gå Fader Vor, lege skabelses-leg, Jesus befrier, lave kors, gå en skabelsestur, bygge babelstårnet, lave krybbespil af toiletruller, kirkeløb og meget mere.
Til hver undervisning får vi en lille snacks i opstarten af undervisningen.

Vi holder undervisningspause fra den 10 december. Undervisningen begynder igen den 22 januar 2019 og slutter til fastelavns gudstjenesten den 3 marts. Hvor Minikonfirmanderne får overrakt deres gave og diplom. (Undervisningen er i uge 43-49 + uge 4-9 (vinterferie i uge 7)

Afbud ved fravær til undervisningen bedes gives før undervisningen på selve dagen.

Der er ikke krav til børnene om hvilken skole, de er tilknyttet. De skal bare have lysten og forstå, at det er frivilligt at følge undervisningen.

Vedrørende spørgsmål eller ved særlige hensyn er I velkommen til at ringe til Lise Rind. Tilmeldingsseddel afleveres til konstituerende sognepræst Lise Rind enten via fil på Messenger, email eller postkasse på hjemmeadressen egeskov Bygade 15 Egeskov.

Hent tilmeldingsformularen som PDF-dokument:
Tilmelding til minikonfirmandundervisning.

Lise Rind
Konstituerende sognepræst
facebook: Lise Rind
email: liri@km.dk
tlf.nr: 51503108

Lisbet Pagh
Kirkesanger og underviser

Gitte Funk
Kirketjener og undervisningshjælper