Bredstrup-Pjedsted - Forsider
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Vejen videre - nyt soloshow 2019

Fredag den 27 september kl 20 - dørene åbner kl 18.30
I Pjedsted Kultur- og Forsamlingshus

Køb dine billetter her: http://flexbillet.dk/pkfI 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 dyrket genren “en mand og en guitar” og spillet mere end 100 koncerter. Senest med Docteur Bob turnéen I 2016.
De nye sange kombineres med alle de store Big Fat Snake hits.
Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og “Vejen videre” er første skridt mod nye eventyr.

Læs mere...

Ole Sørensen - foto
Gurli Hjorth - keramik


16. - 21. april 2019
kl. 10 - 16


Galleri Eskely, Pjedstedvej 66,
Gl. Pjedsted, Fredericia

Se mere på: Galleri-Eskely.dk, tlf: 4027 8610

Generalforsamling blev afholdt torsdag den 14. marts i BPI hallen. Der var et godt fremmøde på generalforsamling, hvor den tidligere formand Henrik Væver blev valgt til dirigent, og herefter førte de fremmødte igennem generalforsamlingen.
Først aflagde den nuværende formand Nicolaj Wyke sin beretning, hvorefter de enkelte afdelingsformænd aflagde beretning for hver afdeling. Beretningerne vidnede om en forening med en masse ildsjæle, som arbejder for at fastholde en god og interessant idrætsforening.
Mette Høy fra gymnastik afdelingen uddelte årets ungdomslederpris i BPI til Kasper Enemark, som yder en stor indsats, som ungeinstruktør på Mini mix spring hold. Han er en initiativrig ungeinstruktør, som gerne vil komme med gode ideer og input til træningerne, og som altid er klar til at udvikle aktiviteterne og hjælpe til ved arrangementer mm.

Læs mere...