www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundetSommerfesten i Bredstrup Pjedsted havde i år præmiere med et nyt tiltag: et børnemotionsløb til fordel for Børnecancerfonden!Bredstrup Pjedsted Fællesskole dannede lørdag formiddag kl. 10.00 startområde for løbet med musik, sjov og god opvarmning samt fælles nedtælling.. 146 løbere heraf lidt mere end 100 børn i alderen 2 til 14 år havde et sikkert løb langs Ågade, kærlighedsstien igennem Pjedsted og ud mod Santrol Arena. Det varede ikke længe før de sejeste drenge efter 2,5 km nåede frem til Arenaen, hvor sponsorrunder gennem Gl. Pjedsted sikrede støtte til Børnecancerfonden – hver runde løbet af et barn blev af Santrol Europe honoret med 10 kr til Børnecancerfonden. Indenfor løbets varighed af en time blev det til i alt 420 omgange svarende til 210 km – dvs. børnene sammenlagt er løbet herfra og til Ålborg! Det var et meget overvældende og imponerende syn: topmotiverede børn og voksne med røde kinder i flotte røde løbs t-shirt!

Målområdet lå midt på festpladsen og bød løberne på lidt forfriskelser samt is, kasket og frugt efter endt indsats.
 
Facit på løbet blev et oprundet sponsorat fra Santrol på 5.000 dkk samt 890 dkk i personlige løbs sponsorater tegnet af forældre og bedsteforældre til løberne. Det er utrolig flot og Børnecancerfonden har udtrykt stor taknemmelig for såvel støtten samt omtalen!

Sommerløbet var et nyt tiltag og således har vi lært en massen og der er god mulighed for forbedringer, men sommerfestudvalget synes helt klart at løbet har været en success! Løbet var medvirkende til at skabe en fantastisk morgen på festpladsen, aldrig før er lørdagen startet med så stor en opbakning og fest! Motivationen for at gentage successen næste år er stor.

Afslutningsvis skal herfra lyde en stor tak til alle der støttede løbet i form at sponsorater, opbakning langs ruten, afspærring af løbsruten, klargøring og styring af start og slutområdet samt alle forstående borgere, der lod løberne overtage vejene i den time løbet varede.

Se indslag i Det lille Fjernsyn torsdag den 28-06-12 kl. 20.00 eller i genudsendelserne i ugen efter.

Der er også billeder fra løbet her

Og video her:

TAK!