Bredstrup-Pjedsted - Nyheder
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet


Medlemmer af BPI inviteres til årets Generalforsamling i Bredstrup Pjedsted Idrætsforening torsdag den 14. marts 2019 kl. 19:00 i Bredstrup Pjedsted hallen. Mød andre aktive medlemmer over lidt lækkert at spise og drikke umiddelbart efter generalforsamlingen.

Kom og hør hvordan året er gået og få indblik i BPIs økonomi. Du har også mulighed for at vælge medlemmer til både bestyrelse og afdelingsudvalg – eller du kan selv stille op til posterne. Vil du ikke det, kan du roligt komme alligevel, da der er opstillet et tilstrækkeligt antal kandidater til posterne.

Læs mere...

Vi i Grundejerforeningen Landsmosens bestyrelse har vendt ovennævnte Omfartsvej. Vi er betænkelige ved projektet, og mener faktisk, at det er bedst helt at droppe projektet. Vi kan ikke se det store behov for vejen længere. Desuden er der ingen tvivl om, at den fornyede debat omkring vejen, vil skade salget af grunde på Sivvænget og gøre det mere vanskeligt, at sælge det nye andelsboligprojekt på Sivvænget, som snart vil blive udbudt til salg. 
Læs mere...

Det er glædeligt at læse om at Temashop har succes , og at Beboerforeningen samarbejder med firmaet om evt. mulige problemer ved en udvidelse.

Læs mere...

I Beboerforeningen er vi glade for og stolte af at Temashop er en del af Bredstrup Pjedsted. Vi er derfor også meget lydhøre for deres ønsker og behov, når en udvidelse af lagerkapaciteten trænger sig på – også når det kolliderer med den gældende lokalplan.

Vi ikke har modsat os udvidelsen af Temashop - TVÆRTIMOD!
Det kunne måske godt se sådan ud, når man læser, den i øvrigt glimrende artikel, om vores lokale erhverssucces.
Læs mere...